Hvem f… er krumme

– Wow… Shit…. Wow
Ja sådan har jeg det så stadig, det var da den vildeste dag,  stadig totalt høj, glad, stolt og mega rundtosset.
Af hele mit hjerte tak, så fedt at blive skubbet til.
Marlene Bjelby

 

– Nu er der gået lidt over 3 uger siden jeg var hos dig.  Og jeg er i løbet af sidste uge begyndt selv at mærke en forskel i hvordan jeg går og har det – og det er SÅ dejligt! Det føles som om at jeg er blevet fri fra meget af den tungsindighed jeg i mange år har haft – føler mig mere åben og modtagelig for verden – og jeg elsker det! Tak for det
Rie

HVEM ER KRUMME?

Det er meget muligt at Krumme er Danmarks dygtigste håndlæser.

Det er også meget muligt at hun er både indsigtsfuld, ufatteligt empatisk, fanden-i-voldsk og gakket på den virkelig sjove måde. Tilgengæld er hun ikke særligt god til at gå med på de uskrevne spilleregler der er i et portræt interview.

At finde ind til den virkelige pige bag det vilde ydre tog tid. Og mange spørgsmål. Som i rigtig mange. Så mange at jeg ikke har kunnet skrive dem i denne artikel.

Som en vild hest der ikke vil tæmmes, prøvede hun at slippe uden om de ærlige og sårbare svar med begrundelser som ” det er der da ikke nogen der gider at læse om” eller Krummes klassiker:  ” det er jo noget sentimentalt fis”…læs med her og bedøm selv om du mener jeg kom ind under huden på den enigmatiske kvinde eller om jeg skal til at kigge mig om efter et nyt job..

Hvad er vigtigt i dit liv?

Alt det sædvanlige pis – det bliver jo kedeligt at sidde og fortælle

Hvem er vigtige i dit liv?

Okay så – det er min søn og min mand, selvfølgelig. Altså nu er det jo ikke en  Oscar takketale det her, men min far betyder også virkelig meget i mit liv. Altså virkelig meget. Han er for mig indbegrebet af tryghed, humor og kæmpe kærlighed. Jeg får tårer i øjnene bare ved tanken. Dyb, dyb kærlighed.

Hvilken slags barndom har du haft, prøv at beskriv det for mig

Jamen jeg har haft en helt almindelig barndom, du ved, en mor der kiggede dybt i rødvinsflasken og en meget travl far – én typisk dansk familie!

Hvordan var du som barn?

Jamen jeg var jo dybt kikset. Genert. Gik i forkert tøj. Mit mellemrum mellem tænderne var så stort at jeg kunne have en pommes frites siddende mellem tænderne. Det var for sejt!

Fortæl mig om din passion for håndlæsning

Hænder er jo ikke bare hænder, når folk først sidder overfor mig. Den verden der åbner sig for mig er jo det rene eventyr. Jeg føler mig beæret og ydmyg over at få lov at komme ind under huden på folk.

Der er ikke en hånd der er kedelig! Du får mig ikke til at sidde og læse en eller anden hypet ligegyldig roman fra ende til anden, men disse levende bøger, som hænder faktisk er, bliver jeg aldrig træt af at læse. Det er levende. Det er en virkelig historie. Faktisk skaber det en form for afhængighed inde i mig at det er så nemt at fortælle folk sandheden om hvem de er. Det er berusende!

Hvad ville du ønske du havde tid til?

Alle mine projekter! Jeg er total arbejdsnarkoman. Jeg elsker mit arbejde.

Hvilket budskab søger du at give videre til dem du læser?

Essensen af deres vilde energier, vil jeg have de skal se. Vi besidder alle nogle vilde energier.

Jeg kan jo snakke herfra og til Rusland uden at folk handler, men

jeg ville sådan ønske at jeg kunne trykke på en knap – lige til venstre for pegefingeren ( ! ) og så gjorde mine klienter hvad jeg sagde – fordi det er genialt! Det er dem der er geniale, det er jo ikke mig. Jeg er bare i stand til at se det! Derfor har jeg heldigvis udviklet mine ædelstens eliksirer der går ind og aktiverer folks underbevidsthed til at handle.

Hvad tændte din passion for håndlæsning?

Ej,det er fandme et kedeligt spørgsmål! Hvis du bliver ved sådan så går jeg sgu.

Hvis jeg kunne læse hænder og jeg fik lov at læse dine – hvad ville så blive tydeligt for mig?

Du ville jo se min vildskab, fandenivoldskhed, jeg er en drømmer, en fantast og så har jeg seriøst måne kuller! Månen står jo for alt det intuitive, drømmene, følsomheden, modtageligheden overfor stemninger. Der er jo nogle der bliver påvirket når det er fuldmåne – jeg er påvirket konstant! Jeg tager det hele ind, og det er nok det der gør at jeg er så god til at læse mennesker.