Handelsbetingelser

OBS!! Bestiller du flere ordrer inden for 48 timer, sender vi det automatisk som én pakke, dermed betaler du kun fragt for én levering. Der kan dog gå flere dage, før pengene for fragt er retur på din konto pga. tidsfrister for pengeoverførsler. Læs vores handelsbetingelser her. Der kan dog gå flere dage, før pengene for fragt er retur på din konto pga. tidsfrister for pengeoverførsler.

 

Betaling
Krummes håndlæsning modtager betaling med Mobilepay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner.

Krummes håndlæsning bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Krummes håndlæsning leverer på alle dage, vi bestræber os på at levere varerne indenfor 3-5 hverdage, dog kan der i spidsbelastningsperioder forekomme længere tid. Vores mål er dog, at få sendt det samme dag du bestiller. Alle ordrer sendes med DAO og koster kr. 40-50,- i Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne hvor prisen afhængig af vægt og størrelse koster mellem kr 60,- og 300,- med tracking på bliver det 100,- oveni. Andre lande er det efter Postnord’s priser.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet /ydelsen.

Tilbagebetaling vil ske med det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaction, eller via bankoverførsel senest 8 dage efter endt sag.

Krummes håndlæsning vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Krummes håndlæsning
Stenvad 8 A
2800 Lyngby

Mail skrivtil@krummes.com

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion/tilbagebetaling
Tilbagebetaling vil ske med det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaction, eller via bankoverførsel senest 8 dage efter endt sag.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på krummeshaand@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: krummeshaand@gmail.com

Man skal ifølge forbrugeraftaleloven, have en fortrydelsesformular som kunderne modtager sammen med deres ordre / bestilling. Denne kan enten sendes fysisk med bestillingen eller indsætte i den mail kunden modtager, når de bestiller eller ordren afsendes.

Alt du ser på shoppen krummes.com er foreslag, hjælpemidler, rådgivning og på eget ansvar