Clairvoyant håndlæsning

Først og fremmest er håndlæsning det vildeste redskab til selvindsigt. Jeg spår ikke, til gengæld kan jeg se dit smukkeste potentiale, dine sejeste kompetencer og hvad der vil være godt for dig, nu og her i dit liv.

Jeg kan se det som spænder ben for dig, og det som gør dig unik.

Fysisk læsning i Lyngby

Prisen for en fysisk håndlæsning/personlighedslæsning er kr. 1.500,- og varer i 45 minutter.

Telefon læsninger: 

All-round læsning over telefonen kr. 990,- varer 30 minutter.
En læsning der kun omhandler din karriere kr. 333,- varer 10 minutter.
En læsning der kun omhandler din kærlighed kr. 333,- varer 10 minutter.
En læsning der kun omhandler din intuition kr. 333,- varer 10 minutter.
En læsning der kun omhandler en ny begyndelse kr. 333,- varer 10 minutter.

Vælger du en læsning over telefonen, tager du billeder af dine håndflader og blindtegning. Send det til mig på skrivtil@krummes.com 

Hold dine hænder så du selv kan se linjerne på billederne.

En blindtegning tegner du sådan: Tegn med den hånd du normal skriver med. Tag den hånd du skal tegne VÆK fra papiret og OPPE i øjenhøjde, så du ikke kan se det du tegner. Du skal kun tegne omridset. Du har ét forsøg og du må ikke rette i den. A4 papir, fladt underlag, sørg for papiret ikke skrider. Tegn fra tomlens håndkant, rundt og slut nede ved håndroden på lillefingerens side. 

Det er håndfladen du skal have mod dig, ikke håndryggen.

Giver du et gavekort, så husk at fortælle, at vedkommende skal finde en tid i min kalender der passer bedst. Skrive tiden til mig, så booker jeg tiden ind med det samme. 

Book din tid her

Køb gavekort

Køb forløb

 

 

Rent fysiologisk er de linjer vi kigger på i dine hænder, symboler jeg tolker, - de skabes af nerveimpulser fra hjernen, som sætter sig som linjer i vores hænder. Men det er ikke kun det jeg kigger på. Det er en sammensmeltning og et helheds- indtryk af alt ved dine hænder, buler, skræmmer, negle og selv fingerringene der fortælle mig spændende ting om, hvem du er.

 

Dine linjer ændrer sig i løbet af livet, sammen med dig. Linjerne afspejler der hvor du er i dit liv lige nu, og ændrer sig når du får det anderledes.

 

Jeg har udviklet min helt egen teknik, hvor jeg bruger en blanding af clairvoyance, energi, psykologi, shamanisme og håndlæsning.

 

Og så skal du vide, at jeg går ind for at vi skal have en fest sammen! Mange bliver rørt over at føle sig set for første gang – der kommer gråd og grin og alt midt imellem. Så er du advaret!

 

Jeg glæder mig til at lære dig at kende.

Krummes håndlæsning
Stenvad 8A, 2800 Lyngby

Book din tid her

Køb gavekort

Køb forløb