Velkommen til spiritualitet med attitude

Velkommen til spiritualitet med attitude

Velkommen til dig, der er ny i mit spirituelle univers. Her kan du læse, hvordan jeg arbejder med krystaller, og hvordan du kommer godt fra start med din første (eller næste) krystal. Derudover finder du svar på de typiske spørgsmål, som jeg modtager. Skriv endelig til mig, hvis du ikke finder det svar, du søger. Vil du have endnu mere spiritualitet med attitude, så kom endelig med i Facebookgruppen vol 1, til dig der er ny, og vol 2, til dig der har købt mine remedier.

Hvorfor bruger du ikke krystallernes gængse navne?
Det er helt med vilje, at jeg ikke bruger navne som rosakvarts og ametyst, fordi jeg har min helt egen måde at arbejde med mine krystaller på. Krystallernes vibration er dynamisk og levende, derfor kan de hver især heale en helt bestemt følelse, og det har jeg navngivet dem efter.

Hvordan vælger jeg krystal?
Du kan ikke vælge forkerte krystaller. Din hjerne vil gerne bestemme hvad der skal ske, eller går efter dem der er smukke. Brug i stedet for din intuition/mavefornemmelse, dem du først bliver tiltrukket af, dem der bliver ved med at dukke op, dem du ikke kan glemme. Det er de rette krystaller for dig lige nu.

Hvorfor kan jeg ikke mærke noget?
Efter modtagelsen af dine krystaller, kan du nogle gange godt føle en tomhed, eller du kan pludselig ikke føle noget. Bare rolig, det er fordi processen allerede er i gang. Fordi det ikke er et quick fix, men spirituel fitness. Sammen bygger vi via krystallerne dine selvudviklings-muskler op fra bunden, i din underbevidsthed. Netop fordi det hele foregår psykisk og i dit mindset, er det ikke altid til at se med det blotte øje, hvad der sker lige med det samme. Kys tålmodigheden velkommen.

Hvordan arbejder jeg med mine krystaller?
Du skal finde ud af, hvordan du bedst arbejder med dine krystaller. Du kan gå med dem i lommen, have dem ved siden af dig, når du arbejder/ser tv/laver mad, meditere med dem, eller hvad der fungerer for dig. Eller du kan lave den nemme - og bare have dem ved siden af dig, når du sover. Jo tættere fysisk kontakt du har med dine krystaller, jo mere healing får du. Du kan ikke gøre noget forkert.

Hvor mange krystaller kan man arbejde med?
Du kan sagtens arbejde med ALLE mine krystaller, selvom du ALDRIG har prøvet det før. Der er ingen grænse for, hvor mange krystaller, du er tiltrukket af. Du skal endelig bare fyre den af. Jo flere krystaller du har, jo vildere er healingen. Du kan arbejde med alle krystaller på én gang eller skifte rundt imellem dem, alt efter hvilke følelser du vil arbejde med.

Hvordan arbejder krystallerne?
Krystallerne arbejder i dine tanker, følelser, ideer, de påvirker din handlekraft, dit mindset, vaner, mønstre, selvværd osv. Når du først er i gang med en krystal, er du automatisk i healing, og alt hvad der sker i dig, er krystallen der taler igennem dig. I bliver en symbiose. Du er den, og den er dig.

Hvordan mærker jeg krystallerne?
Om du sover med dem, tænker på dem eller går rundt med dem, så er de i dit system. Det er egentlig ret nemt. Jeg ved godt, hovedet gerne vil forstå, men helt ærligt, hvordan skal jeg forklare det?

Du må skabe erfaringen selv, det er SÅ individuelt, hvordan vi oplever udviklingen. Mange glemmer, hvor de var følelsesmæssigt til at starte med. Jeg ved bare, at jo mere tillid og hengivenhed, du udviser. Jo mindre du tænker og bare tager imod uden at kontrollere. Jo hurtigere du overgiver dig til din spiritualitet, og handler på det du føler for, jo federe får du det.

Tænker du, afventer du, forventer du og er mega desperat - hvilket jeg sagtens kan forstå, at du er - jo længere tid er healingen om at bore sig ind i dit skjold. Når dine parader er nede, er du som en åben kanal, der kan modtage.

Hvornår er krystallerne klar?
Krystallerne er klar til at arbejde, når du modtager dem.

Holder krystaller pause, eller skal de renses?
Mine krystaller skal ikke renses, men blot holde pause, når de begynder at blive kedelige. Pausen varer, indtil du synes de er spændende igen. Så nemt er det!
Krystallen holder pause, ved at du pakker den væk. Den kan sagtens ligge der i flere måneder, mens den restituerer. Når den er færdig, er du et helt andet sted, og I kan begynde forfra på dit næste selvudviklingsniveau. Jeg anbefaler, at du har nogle krystaller at arbejde med, imens de andre restituerer. På den måde er du hele tiden i flow, og rykker dig i din nye identitet.

Får du de samme krystaller på lager igen?
Det er yderst sjældent, at jeg kan skabe den samme frekvens i en ny portion krystaller. Energierne er nu og her. Derfor vil du opleve, at de samme typer krystaller går igen, men under forskellige navne, netop fordi de er levende.

Må jeg dele mine krystaller?
Mine krystaller er personlige, så del dem kun med dine børn eller partner, hvis du er i nogenlunde balance. Krystallerne optager/renser jo din energi. Låner du din krystal ud, får de din energi med.

Kom ind i Facebookgruppen, hvor jeg live healer og deler ud af min viden om spiritualitet med attitude, vol 1, til dig der er ny, og vol 2, til dig der har købt mine remedier.

Læs mere