Når kærlighed bliver en dårlig vane

Se om det er dig der er kærlighedsmodel.

Din visdom om din kærlighed bærer du selv rund på i din sjæl, og dermed også i dine hænder. – spørgsmålet er så bare… hvad du føler, og om du måske udtrykker noget helt andet. Du har jo to hænder. Venstre er dig privat, og højer er dig udadtil.

For en lille uge siden spurgte jeg på Facebook om der var nogen der havde lyst til at være model for min krystalolie ’Kærlighedens Visdom’.

Læs om mit vilde tilbud længere ned. (Og om at jeg har trådt i spinaten.)

Der kom et ret typisk spørgsmål, da jeg søgte modeller, for at kunne forklare kærligheden til sig selv. Jeg oplever at denne kærligheds-vane er ret typisk. I er mange der kan nikke genkende til det i livet, og dermed også i hænderne, så se lige med her:

’Min udfordring er at jeg ikke er eller har været åben for kærligheden i mange år, jeg har enorm svært ved at mærke efter om jeg er klar og hvad det er der forhindrer mig ❤ jeg vil gerne være mere åben, mere lydhør overfor kærligheden..’ Bum og av.

Når kærlighed bliver en dårlig vane.

Tjek lige med godt lys i dine hænder nu.

RØD: Hovedlinje starter som svigtlinjer, som springer ud fra temperament området: Kan du se de små meget fine tynde linjer der forbinder det ”mellemrum” mellem linjerne?
Det vil sige at hun altid er lidt på vagt. Lidt på dupperne når man kommer for tæt på. Når man vil hjælpe. Hun er lidt forbeholden, for kan det nu også passe. Hun har prøvet lidt for mange gange at blive skuffet og såret, fordi hun giver vanvittig meget af sig selv hele tiden. Lillefingeren er lavt sat, i forhold til de andre, kan du se det? Det er lavt selvværd og nærtagenhed, så hun misforstår meget hurtigt. – Hun er den type der har svært ved at tage imod…dermed også svært at få lov til at give hende. – Lidt en dum cirkel, men igen meget typisk.

GRØN: Mellemrummet er mellem livslinjen og hovedlinjen: Utålmodig, har tildens til at give for hurtigt op.

RØD: Den røde prik under lillefingeren viser hvor lang hovedlinjen er. Den er så lang at hun lukker af mellem det dagsbevidst og det underbevidste. (Øverste del af hånden og nederste del) Det vil sige at ALT skal GENNEM analyseres, hun er primært oppe i hovedet, og har derfor svært ved generelt at mærke for ALT er tænkt hudløst til ende. – Og det er her en beslutning eller et valgt, eventuelt kan være for sent. – Tiden gik for hurtig for hende. Hun er simpelthen for langsom, og det ”dræber hendes energi” fordi hun jo samtidig er sindssyg utålmodig.

BRUN: Imellem brun kan du måske ane nogle vandrette og lidt flade 0ér. Det er selvkritik af værste skuffe. De er MEGET normale at have, og de stopper heldigvis med alderen hos hende. Men de viser at hun har meget svært ved at synes at følelser, tanker, beslutninger, opgaver eller det hun yder er GODT NOK. Det kan altid blive bedre. – Så sidder du måske og tænker at sådan har du det også, men har ikke de linjer. Men enten kan du ikke finde dem, fordi du ikke ser ordentlig efter med godt lys og vender og drejer hånden lidt, eller også har du det ikke i sådan en STOR grad som hun har.

LILLA: Fingrene er lukket en smule sammen, det gør hende lidt privat og reserveret, men som du kan se er mellemrummet mellem lillefingeren og ringfingeren åben. Så hun er meget åben og imødekommende og snaksaglig, bare ikke når det kommer til ting der bliver for personlige og private, men det er der ikke en kæft der opdager, end ikke hende selv, for på det område, er det blevet en vane, og her er hun verdens bedste skuespiller. Det er et panser mod verden. Et skjold eller en mur der er bygget op og rundt om hende, netop for ikke at blive såret. – Ret smart, og ret dumt/ærligt og ret normalt.

Se det meste er jo hendes personlighed, og det kan være sindssygt svært at lave om på. Hvis du kan kende nogle af de her følelser, men har det godt med det, er du jo i mål.

Men jer der har det svært ved de her følelser omkring jer selv, og er faldet i vanens søvn, skal se at få gjort noget ved det. For selv om hånden ser sådan ud, kan man altså godt arbejde med accept alligevel. Du kan godt arbejde med dit mind set og få fred.

Mange går til psykolog fordi de ikke kan lide sig selv.

Det er synes jeg er en skam.

Jeg går ind for at man lærer sig selv at kende. At man arbejder med sig selv, sine vaner og lærer at elske sig selv. Det er et arbejde der varer ved hele livet, for alting bliver som sagt hurtigt en vane og hverdag.

Når du står ved dig selv, åbner du hjertet i fuld flor, og har det fantastisk med alle dine sjove, søde og skæve tanker og følelser. Og når du gør det, bliver det der før var negativt, positivt og fjollet og du kan grine af det.

Når du griner af dine små særheder, er det hele ikke så dramatisk og dermed negativt og du behøver ikke at gemme dig længere. – Når du står ved dig selv, bliver du langt mere attraktiv, sexet, uimodståelig, pisse lækker, fræk, stærk, hjertelig, tillidsfuld, nærværende og sjov. Du føler dig ikke lige så hurtig stresset, eller små irriteret. Du har det faktisk mega cool med dig selv.

Med de her ord vil jeg præsenter ’Kærlighedens Visdom’. For den er designet, skræddersyet, skabt og programmeret til netop, at åbne dit hjerte, så de der øv følelser slet ikke er der længere. De bliver fortid. Og du skal faktisk ikke gøre noget andet end at smøre dig ind i krystal olien og bare lade den arbejde med de energier den har med til dig.

Du kan læse meget mere om krystalolien, KLIK her

Er du blevet nysgerrig på at blive læst i hænderne, så har jeg et SUPER tilbud netop NU. (NU som i et par dage.)
– Tilbuddet er Joyful Living, og du sparer 125,- på læsningen. (Har du set tilbuddet, men undredet dig over at der var porto på….haha. FLOT. Jeg har med røde øre nu fjernet portoen, så du kan nu købe den uden at betale fragt for at tale med mig i telefonen.)

NÅ MEN TILBAGE TIL VERDENS GLADESTE JULEGAVE: Vil du give den vildeste og mest forkælede julegave til din veninde, som vil ændre hendes liv for altid? Så er denne mulighed rimelig oplagt.

Det her er nemlig ikke en helt almindelig læsning. Min helt specielle opgave i denne læsning, kan du læse mere om her. Klik på billedet.

Joyful living

Joyful living

Læs mere

Månen er I dine hænder

Den gode fedme