‘Upgrade  yourself’ går i maven på dig (hara chakra: Lyst, kreativ, at have det sjovt, livslyst, livsglad, dit forhold til nære relationer, spontanitet) og arbejder på at du godt må tiltrække lækkerhed, tjene gode penge, modtage det du drømmer om, vinde, få en forfremmelse, nyt job, arve eller få pengegaver UDEN at det skader nogen eller andre. UDEN at du skal få dårlig samvittighed eller føler dig grådig.

Du skal føle du ser godt ud. Du skal føle dig attraktiv.

Energien arbejder i dig på mange måde. Du kan f.eks. skifte livsbane/stil og få dig en ny uddannelse, så du stiger i graderne på den måde.

Den rykker dig gradvis op på det niveau du rent faktisk er pengeværdig. Når du er der, og er klar til næste niveau arbejder den videre i dig.

Du bestemmer selv tempoet, selvom den er kraftig insisterende.

Den er en livsnyder. Den ELSKER overflod. Den elsker nydelse og sanseoplevelser. Luksus. Men du skal med, så hvis du ikke føler du kan tillade det, så skal I sammen arbejde med det først.

Din krystal er smuk, og i det perfekt lys skinner den med alle sine farver så vildt og magisk.

OBS der er få af dem.

HUSK:
Hold pauser med dine krystaller fra mig. Misbrug ikke deres energier ved at bruge krystallerne konstant. De trænger til fred for at restituere fra dig og dine energier. I pauserne fra hinanden lader den op til dig. En pause efter et intensivt forløb mellem jer, må gerne vare 2-3 måneder eller mere.