VIGTIGT: Der er otte dage til måneforløbet ‘De fire måner’ starter. Og du får det mest fantastisk 2017. Det er online, og det bliver optaget og sendt til dig. Lige så snart du tilmelder dig >> her <<  kommer du ind i den lukkede gruppe på Facebook.

Og nu til testen:

For selv den mest erfarene krystalhealer kan healing med de funklende vidundere være lidt af en mundfuld.

Så det er ikke så mystisk at både dig som er en beliver, og dig som er en skeptiker, og dig der er lige midt imellem får en en fantastisk, syret og underfundig oplevelse i farver og frekvenser, hvis du altså overgiver dig og giver healingen i ‘De fire måner’ lov. (Det kan være en kæmpe udfordring for selv den mest åbne person at gøre det)

Det føles sgu magisk og mirakuløst, selvom det er ganske naturligt det der sker imellem verdenerne, som krystallerne så fortryllende kommer og forbinder os med.

Det er da ikke så underligt at man bliver en smule forundret over hvordan faen det kan virke så vildt og tilmed, når man slet ikke er i fysisk kontakt med krystallerne under healingerne.

Når du overgiver dig, smider kontrollen og hengiver dig med tillid, kan du kommer så langt ud i kosmos at du føler du er på syre, at du svæver, at du kan svede som et svin og fryse som om du var i en fryser. Din krop kan føle sig adskilt fra dit hoved, du kan ryste, se de vildeste farver. Ja ja jeg ved jeg får det til at lyde vildt. – Og igen, selv for den mest garvede wanna bee spirituella person kan det være skide svært at smide kontrollen.

Det er oftest at healingens virkning er psykisk og blot sker i underbevidstheden. Og at det er periodisk, altså virker i etapper. Fordi healingen går dybere og dybere i lagene på dig. Lige som du tror at nu er det overstået, kan der komme et følelsesmæssigt ryk igen, også flere dage og uger efter healingerne. Det kan både være glædeligt, men også sørgmodigt, og du har ingen anelse om hvorfor, men ‘De fire måner’ er blot oprydninger i sjælen,  du kommer ud på den anden side og hjem i dig selv i forløbet og efterfølgende.

Healingerne i ‘De fire måner’ er karmiske og sjælelig oprydninger og afskrivninger af dine gamle følelsesmæssige kapitler, både fra det her liv og dine tidligere liv. Gamle kapitler bliver afsluttet i healingerne og helt nye bøger= liv er klar til at blive skrevet. En ny og frisk start på dit 2017 er klar.

Uanset om du har en rationel, logisk, analytisk og skeptisk hjerne eller ej, virker energien og dermed healingen på dig. Det har intet med troen at gøre. Du har en intention om at du vil arbejde med dig selv, og dét i sig selv er en fantastisk healende kraft.

Men vær lige med her!! Hvilken krystal mærker du mest i din hovedlinje?

Er det krystal nummer 1?

img_4617

Eller er det krystal nr. 2 ?

img_4618

Din hovedlinje er denne her:

Rationel hovedlinje

Du er rationel når linjen går lige overhåndfladen,

Din hovedlinje behøver ikke at gå lige over som vist på det øverste billede, den kan sagtens skråne ned ad mod armen som på det her, så er du mere drømmende.

img_4627

Nå men gå ind på Facebook >> Klik her << og fortæl om det er 1. krystal 2. krystal eller begge krystaller du kan mærke i din hovedlinje, måske kan du mærke krystallerne helt andre steder, så skriver du bare det under denne artikel. Prøv at uddybe det så godt du kan.

De her krystaller er kun et lille bitte udpluk af alle de mange mange krystaller du vil opleve i måneforløbet.

Wii jeg glæder mig SÅ meget. Men husk, der er en del forberedelser inden vi starter. Så tilmeld dig nu. >> Klik her <<