‘Sunshine’ glædes eliksir arbejder meget med dine følelser i din krop. Den er insisterende i energien og skruer ned for tankestrømmen. Du skal fører dine følelser ud i handling. Den sætter i den grad også gang i snakketøjet og kan godt gøre dig ret fjollet. Walk the feeling, det er SKØNT.

‘Sunshine’ glædes eliksir sætter vibrationer i dine lunger og udvider dem, så du tager livets følelser bedre ind. Det giver plads til at kapere HELE dig.

Fjollerikken her er motivator, top tunet glædes energi boost. Overskud i dine tanker. Livskraft. Indre kraft. Livsmod og livsappetit.

Vibrationerne er så kraftige at det sejler.

Eliksiren er IKKE brygget på alkohol.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Husk arbejdet med dine flasker ikke sker over night. Vær ikke utålmodig med energien. Forvent ikke at du blir’ fikset med det samme, uden du selv skal arbejde med følelserne.

Du behøver ikke at kunne mærke energien ud fra billedet. Er du tiltrukket af den, kalder I på hinanden. Prøv at slå forståelsen fra og arbejd med energien istedet.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.