‘Styrke forstærker’ krystal er til din indre styrke og dit mod. Den minder dig fysisk om HVOR stærk du er helt inderst inde. Den styrke der som regel kun kommer i adrenalin form, når det er nødvendigt med den slags styrke. Altså når det gælder for real.

Du SKAL tro på at du er stærk. At du kan HVAD du vil, så du rent faktisk arbejder på din mission.
Du skal tro på dig selv. Når du gør det, er det en selvfølge andre også gør det. Det vil LYSE ud af dig. Din power vil shine og stråle.

Du skal mærke tilliden til troen, så du ikke giver for hurtigt op.
Du skal vælge at have tillid og vide at du rent faktisk gør en forskel ved at være dig.
Når du ved i dit hjerte, at med din tro, får du styrke, balance, sikkerhed og tryghed og mangler intet.
Din tro på dig selv, giver dig magten over dig selv. Med så meget selvværd og selvtillid er der REN overskud og masser af energi.

Måske er du blevet opdraget til at gå langs væggen. Blevet tysset på. Eller tysset på dig selv, fordi du fik blikke. Alt det gør, at du mister troen på dig selv, og så giver du hurtigt op.
Er du blevet opdraget til at være den pæne pige, forsvinder troen.
Er du opvokset med janteloven, har du heller ikke modet indgroet i dig.
Er din spiritualitet og selvudvikling til tabu at snakke om, er det virkelig også minus på kontoen på troen.
Måske er du for følsom til troen, for hvad sker der hvis du springer ud i følelserne.
Er du en pleaser… hvordan tror du troen på dig selv får det af det…at blive sat til side.
Når du ikke har troen på dig selv, har du ikke noget selvværd. Det kan være med til at du bliver overfladisk og hurtigt vil videre, fordi følelser gør ondt.
Troen på kærlighed og arbejde for den, istedet for at lade stå til, fordi det er for besværligt. Eller troen på at din beslutning er rigtig.

Bevis overfor dig selv at du vil arbejde med din tro.

Giver den dig restløshed, må du handle eller ud og gå.

Du kan arbejde med den blot ved at holde den i hånden. Måske du vil have den på dit bryst eller mave. Det er dig der skal flytte den hen hvor den vil arbejde.

Krystallerne er meget forskellige i deres former og mønstre, så det er ikke sikkert du får den du ser på billedet.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen. Jeg er live stort set hver aften.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

HUSK:
Hold pauser med dine krystaller fra mig. Misbrug ikke deres energier ved at bruge krystallerne konstant. De trænger til fred for at restituere fra dig og dine energier. I pauserne fra hinanden lader den op til dig. En pause efter et intensivt forløb mellem jer, må gerne vare 2-3 måneder eller mere.