Personer og medier:

‘NÆRKONTAKT’, ‘Aller Magasiner’, ALT for damerne, Tv2, Tv3, Kanal 4, Kanal 5, Dk4, The Voice, DR m.m.

Virksomheder:

Nordea, Magasin, Jyske Bank, Alm. Brand, Telia, TDC, You See, Telmore, Metronome, Københavns kommune m.m

Udtalelser fra mine kunder:

– Wow… Shit…. Wow
Ja sådan har jeg det så stadig, det var da den vildeste dag i går, stadig totalt høj, glad, stolt og mega rundtosset efter 2 intensive timer. Af hele mit hjerte tak, så fedt at blive skubbet til <3 forløsende og grænse overskridende (i ordets mest positive forstand) Har det som om jeg endelig har fundet alle brikkerne til puslespillet, så nu kan jeg endelig komme igang med at samle det, og det bedste er…. Jeg bestemmes selv motivet. Tak tak tak tak tak tak for dig, you are amazing.

– Krumme – mine tåre triller ned af mine kinder…..
Sidder og hører vores snak fra efteråret – FOR HULAN det giver mening NU!! Ind over vinteren har jeg udviklet et KÆMPE nyt koncept primært til min mand – du havde så ret med at jeg var konceptudvikler!! (ved ikke om du er stødt på vintilkvinder.dk – og det er kun 1/4 af det samlede koncept.  – I denne uge har jeg fået “klarsyn” for hvad jeg SELV skal lave, tjene penge på og være min egen niche. Jeg skal ud og hjælpe folk med at lave god markedsføring. Dvs. finde deres målgruppe – strategi – eksekvering!! Jeg vil sige dig TAK for at have sparket til mig – meget er faldet på plads herefter!!

– Det har været et mindre, nej faktisk stort chok for mig og opdage hvor meget jeg har holdt mig selv tilbage i livet.
Og hvor meget det betyder i alle afskygninger af mit liv. Uha! Men nu er jeg bevidst om det og kan
handle der fra.
Jeg skal også snart ha en flaske eliksir igen.

– Kære Krumme, Tak for din tid og store hjælp i dag, det er et møde jeg aldrig glemmer. Det var en meget følsom oplevelse for mig. Særligt at du formåede at sætte ord på mine tanker; det var tiltrængt. Du skal du vide at jeg bestemt ikke var klar over at der sidder sådan nogle fine mennesker som dig, med den store føling med andre mennesker, og kan gøre så fantastisk et indtryk. Det er jeg helt vildt imponeret over, og glad for jeg har oplevet. Det bekræfter at der er en hel masse at leve for! Ikke mindst, en masse mennesker jeg nu glæder mig til at møde, tale med og lære af… mest ude i den store verden.   Jeg tager dine ord idag til mig, og jeg vil nu gøre en endnu større indsats for at finde ro indeni det næste lange stykke tid, om end ikke resten af mit liv. Du gjorde det meget klart hvad mine prioriteringer skal være, så klart at min psykolog gennem det sidste år, og mange sessioner, godt kan “go home”:) Jeg gemmer dine ord i en lille lomme dybt i hjertet, og tager dem med mig videre i tilværelsen… Tak for inspirationen, og fordi DU SÅ HELE MIG! Jeg glæder mig til at møde dig igen…

– Kære Krumme.
Jeg sige dig tusinde tak for en god og lærerig time. Jeg fik øjnene op for en masse ting og det var i første omgang rigtig hårdt og jeg var følelsesmæssigt meget påvirket samme dag, men jeg gik ud og gjorde noget jeg ikke har gjort i mange år efterhånden. Jeg købte nyt tøj til mig selv
Jeg har fået “tygget” på tingene og har det godt igen. Jeg har indset at jeg må arbejde med mig selv og lærer at acceptere at ikke alle er ens. Jeg var igår til spinning i 50 min hvor jeg brugte mit temperament positiv og det resulterede i at køre 19,1 km og forbrænde 469 kcal – personlig rekord.

– Kære krumme Nu er der gået lidt over 3 uger siden jeg var hos dig til 60 min læsning og efterfølgende healing. Og jeg er i løbet af sidste uge begyndt selv at mærke en forskel i hvordan jeg går og har det – og det er SÅ dejligt! Det føles som om at jeg er blevet fri fra meget af den tungsindighed jeg i mange år har haft – føler mig mere åben og modtagelig for verden – og jeg elsker det! Tak for det

– Tak Jeg har det fantastisk og har de sidste par dage mærket hvordan min energi er vendt tilbage… Det er helt vidunderligt at kunne lave andet end at sove når jeg kom hjem fra arbejde.

– Kære Krumme Det var en meget overvældende oplevelse. Da vi lagde røret på, kunne jeg give ordentlig efter og fik bare tudet igennem liggende i forsterstilling. 1000 tanker kørte rundt i mit hoved, og jeg faldt i søvn. Men det var, på en måde alligevel en meget god følelse, at komme i kontakt med de følelser, som jeg virkelig gør en stor dyd ud af til hverdag, at få gemt væk. Selvom det også var mega hårdt.

– Hej Krumme Tak for håndlæsning i aftes, det var noget af en oplevelse:-) Jeg ville jo gerne fortælle min mand om, hvordan det var. Men det var ikke nemt, for jeg græd helt vildt i en hel time efter:-) Jeg tror, det var en blanding af, at det var meget skræmmende, at du, uden at kende mig, kunne fortælle så præcist, hvordan jeg har det.

– Det var crazy!! Jeg har ikke prøvet noget lignende før. Og jeg har godt nok prøvet meget!
Meget vildt:0) Tusind tak! Sessionen var en vigtig reminder til mig selv på flere planer Vildt hvad du kan:0)