Uddannelsen er UDSOLGT

OBS!! Der er nye moduler på vej. Send mig fluks en mail på skrivtil@krummes.com, hvis du vil høre mere. Kan du ikke vente, vil jeg anbefale dig nedenstående hold, som du får diplomer på. På den måde stykker du selv din uddannelse sammen.


Klik på Vølvens vej
der er få pladser tilbage.

 

 

EARLY BIRD til og med d.3. september. Betal hele beløbet i dag (eller senest den 3. september), så sender jeg dig personligt et opstarts-kit (værdien af kittet er 5000,-), så du allerede nu kan begynde din vilde rejse.

DANMARKS ENESTE PERSONLIGHEDSLÆSER &
SJÆLEHEALER GRUNDUDDANNELSE

 

Overgivelse til dig selv, dine talenter og din spiritualitet.

Uddannelsen er et MUST for dig hvis :

-Du elsker at blive mere bevidst og klogere på dig selv.

-Du arbejder til dagligt med mennesker, og bliver høj af at løfte og inspirere.

-Du er selvstændig eller drømmer om at blive det, men mangler de sidste værktøjer til at komme seriøst ud over stepperne.

Uddannelsen i dig selv er et hæsblæsende kvantespring, men du kommer ikke længere end du selv tør gå. For en ting er hvad du drømmer om, noget andet er at turde at åbne hjertet og tage modet.

De livsområder og linjer i dine hænder som vi kommer til at arbejde med:

Kærlighed:  Hvad viser du? Hvad føler du? Hvad har du brug for? Hvad tiltrækker du? Hvordan åbner du hjertet uden at blive sårbar. Hvordan du får balance i pleaser-genet.

Spiritualitet:  Vi arbejder med styrke i at se, mærke og heale, og du lærer at lukke ned.

Karma/skæbne:  Beslutninger, valg og veje i livet.

Karriere:  Talenter, styrker og din utålmodighed.

Tidligere liv/næste liv:  Heraf mønstre du har ført videre i det her liv, og hvad skal du gøre klar til i næste?

Kanalisering:  Fra dine guider, energier, krystaller, musik/vibrationer, indianer, engle eller afdøde.

Jordforbindelse:  Blive i dig selv uden at blive påvirket af andre. Lære at sætte grænser og stå ved sig selv.

Forståelse af dig selv:  Hermed accept, selvsikkerhed, respekt, taknemmelighed, selvstændighed og balance.

Tilmeld dig her

Uddannelsen er baseret på energier, healing, clairvoyance, vibrationer, lyde, sanser, krystaller, røg og er så spirituel som det overhovedet kan være.

Denne grunduddannelse varer i 4 intense måneder, og lige så snart du tilmelder dig, går processen (din transformation) i gang hos dig!  Der sker så store udrensninger i dit sind, mindset, krop, længsel, behov og energi, fordi vi skal helt ind i din inderste kerne, så der er pænt meget der skal udskiftes og ryddes op i.- Vær forberedt på det, uanset hvor fedt du har det!

-Du får travlt, du kommer virkelig på arbejde og det kræver dit mod,- men du får SÅ meget igen,- masser af selvindsigt, power og spirituel forståelse, så du ender på et helt nyt level.

Vi skal slippe egoet, kontrollen, frygten, analysen, og så skal vi grine, blive rørte og ikke mindst mærke ydmygheden over universets kæmpe kræfter.

Vi skal arbejde med din spiritualitet, psyke, din overgivelse, accept, respekt, dine energier, eufori, mod, healing, entusiasme, begejstring, klarsyn, balance, optimisme, fanden i voldskhed, kærlighed og dit temperament. Med fortryllende magi, healing, manifestation og ansvar når du dit mål.

Det her er en uddannelse, jeg har skabt ud fra min erfaring, og de energier jeg arbejder med. Vi gennemgår de væsentligste linjer, og ønsker du at gå i dybden med de andre linjer, kan du senere tilmelde dig overbygningen.

I hvert modul øver vi linjer, clairvoyance, energiarbejde og healing, og du får lektier for.

 1. Modul tema : Stjernetegnene i hænderne
 2. Modul tema: Blindtegninger
 3. Modul tema: Kærlighedslinjen
 4. Modul tema: Karrierelinjen
 5. Modul tema: Skæbne/karmalinjen & de små linjer
 6. Modul tema: Tryghedslinjen & de små linjer
 7. Modul tema: Eksamen, diplom og bobler.

Efter 2. modul skal du øve dig på clairvoyance, healing, linjer, blindtegninger, krystaller og områder i hænderne, og allerede efter en måned, er du så stærk, sej, modig og god, at du kan tjene penge på dine sessions.

Datoerne vi mødes på Stenvad 8A, 2800 Lyngby kl. 10.00 – 16.00 er :

D. 12. januar
D. 26. januar
D. 9.   februar
D. 23  februar
D. 9.   marts
D. 23. marts
D. 6.   april

Hver uge får du i vores lukkede Facebook gruppe en live healing, som du kan se, lige når du har lyst. OG jeg vil kraftigt anbefale dig at bruge gruppen!! Den er yderst vigtig for dig og sammenholdet. Jo mere du giver af dig selv, jo mere får du af dine nye bedste venner og familie (for livet). –  Meget gerne mange gange om dagen, du får mega energi, glæde, sparring, samhørighed, optur, ros, anerkendelse, respekt og I er alle ligesindet, uanset hvad I hver især skal bruge uddannelsen til. Det er både de små og store ord der er mere end velkommen.

Tilmeld dig her

I vores Facebook gruppe går jeg kl 21.00 de følgende datoer ind og svarer på jeres spørgsmål, som kan handle både om jer selv eller jeres kunder.

D. 14. & 17.  januar
D. 22. & 24. januar
D. 28. & 31. januar

D.   4. &   7. februar
D. 11. &  14. februar
D. 18. & 21. februar
D. 25. & 28.februar

D.   4. &   7. marts
D. 11.  & 14. marts
D. 18. & 21. marts
D.25.  & 28. marts

D.   1.  &   4. april
D.   8.  & 11. april (opfølgning efter endt uddannelse)

Følgende datoer er der LIVE HEALING på FACEBOOK kl. 11.30 ( kan du ikke deltage live, ser du den bare når det passer dig):

D. 17.  januar
D. 24. januar
D. 31.  januar

D. 7.   februar
D. 14. februar
D.21.  februar
D. 28. februar

D. 7.   marts
D.14.  marts
D. 21. marts
D.28. marts

D.  4.  april

Jeg tjekker gruppen for sos’er hver morgen!

VELKOMMEN HJEM TIL DIT NYE LIV, men inden du starter for real med at være selvstændig personlighedslæser & sjælehealer, så vær opmærksom på, at du fra nu af kan forvente store følelsesmæssige forandringer.

Jeg sørger for snack, te og en mappe du kan skrive i, og så har jeg en lille gave til dig, hver gang vi mødes.

Du skal selv medbringe mad, noget at skrive med og varmt tøj til udendørsbrug.

PRIS 29.000,- inklusiv moms. ( Bruger du uddannelsen i dit arbejde, kan du trække det fra).
Beløbet er IKKE refunderbart, hvis du melder fra.

EARLY BIRD til og med d.3. september. Betal hele beløbet i dag (eller senest den 3. september), så sender jeg dig personligt et opstarts-kit (værdien af kittet er 5000,-), så du allerede nu kan begynde din vilde rejse.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål, så send mig en mail >> her <<

Adressen er:
Stenvad 8 A
2800 Lyngby

Der kan IKKE parkeres på vejen, men gratis rundt i kvarteret

Fra Lyngby st. kører:
161, stå af ved Stenkrogen v/Irma (Gå i 5 min.)
400S stå af ved Nybrovej (Bagsværdvej) (Gå i 13 min.)
300S stå af ved Gammelmosevej  (Buddingevej) (Gå i 15 min.)
Fra Stengaarden st. kører 161 ikke særlig tit, men til gengæld tager det ca. 13 1/2 minut at gå til adressen.

Det at vi alle er spirituelle, er ikke noget nyt eller noget vi skal lære, det er en ydmyg selvfølge.

 1. Ørnefjer ca.33 cm. Du vifter med den rundt om din krop når du skal rense din aura for andres påvirkning og din egen stress, så du bedre kan koncentrere dig, mærke dit overskud og fokus.
 2. Røgelse du tænder og brænder i ca.1 minut og den renser dig for negative energier. Du kan evt. lave bevægerlser med den rundt om din krop.
 3. Lyse tænder du når du skal lave dit spirituelle arbejde eller meditere. Det giver både ro, dybde og vedholdenhed.
 4. Røgelse der renser og stimulerer dine chakra. Dine chakra er feks. dine følelser. Lad den blot brænde i nærheden af dig.
 5. Dit personlige kort der nøje bliver udvalgt til dig. Du skal ikke tænke over kortet, bare lad det arbejde med dig i fred. Enten under en meditation, under din hovedpude eller hav det stående så du altid kan se på det. Det påvirker din underbevidsthed. Kortet tager dig med på din personlige rejse. Det kan både handle om fortid, nutid og fremtid. Hver gang du er nået et spadestik dybere med din bevidsthed, finder det et nyt tema frem det vil arbejde med, så du bliver aldrig færdig med det.
 6. Urtemiks du blot skal dufte til eller sidde med og ikke andet. Magien i posen, er som alt andet på sit højeste, når man ikke prøver at forstå, men bare lader arbejde i fred. Urterne er yderst virkningsfuld på det plan i dig der har behov for at blive tændt eller provokeret.
 7. Øre-lys skal du putte i øret og tænde til det er brændt ned. Det er til din følsomme hørelse. Så du taler pænere til dig selv, og ikke misforstår andre så meget.
 8. Amuletten er beroligende og tager dig med ud og rejser til fjerne galakser hver nat. Du skal ud og lære om andre væsner, energier og blive oplyst. Læg den ved din hovedpude eller meget tæt på dig når du sover.
 9. Krystal-olien er udvalgt helt specielt til dig og stimulerer dig alt efter hvad du har behov for. Smør dig der hvor flasken fører dig hen. Gør det så tit den kalder på dig. Altså når du føler for det. Gerne store områder og massere det godt ind i din hud.
 10. Krystalvedhæng åbner og styrker dit hjerte.
 11. Bedekæde til at arbejde med alle dine bønner. Den forløser, bearbejder, sender ønsker ud i universet og gør alt hvad den kan for at opfylde dem. Tag bedekæden seriøst, så tager den også dig seriøst. Brug den evt. til at manifestere med.
 12. Krystal-eliksir der tuner din energi. Drik den på én gang og lad den arbejde uden du analyserer og forventer. Den ARBEJDER!
 13. Et af dine kraftdyr der arbejder for dig i den periode du er inde i lige nu, men du kan altid brug dens energi uanset din situation i fremtiden. – Den vil altid være der for dig. Bare spørg.
 14. Dit personlige armbånd regulerer din energi, alt efter dit behov.
 15. Lynnedslag i sand der er gravet op. POWER. Ha´det på dit alter eller ved siden af din bedekæde.
 16. Månering styrker din kreativitet, indreverden og følelser.
 17. Chakra-kæde gir dig råstyrke til dit hjerte og kærlighed. Powerhealing af din barndom, f.eks. fremkaldelse af de barnlige dejlige følelser du har glemt, eller powerhealing af svigt. Power healing af det du holder ind og tilbage. Brug den på kroppen hvor du føler for det indtil du føler du er færdig.
 18. Buddha kan du gå med i din lomme når du har brug for ekstra beskyttelse.
 19. Har du brug for at arbejde med din økonomi tager du kæden med mønten på.
 20. Ganesha skal du brug når du sidder og øver og senere hen læser. Han er visdommens, undervisning og intelligensens gud
 21. Røgelsen er til rensning når der har været en tung energi. Eller du skal gøre ekstra rent. Tænd og pust og gå rundt i dine rum med den.

Tilmeld dig her