For lidt tid siden bad jeg om hjælp til at være model til den nye krystalolie ‘Kærlighedens Visdom’ – Det var populært.

Jeg vil løbende skrive om diverse linjer og eliksir/krystalolier til jer. Men her er et lille sneak peak.

Når kærlighedens modsætninger mødes inde i dig

Når hovedlinjen og livslinjen er samlet har du behov for tryghed.
MEN når lillefingeren stritter væk fra de andre fingre, har du behov for frihed, GOD kommunikation og udfordringer….. OG når pegefingeren bare gerne vil fremad i verden, er fremtiden, nye udfordringer, muligheder og indflydelse et must. (Kan du se den stritter væk fra langemanden?)

Stritter dine fingre som en vifte, er du meget nysgerrige og videbegærlig, og vil gerne hurtigt videre i teksten. Hvad gør man så når tryghed er sindssygt vigtig?

De her linjer går ikke så langt sammen ud i håndefladen. – Jo længere inde i håndfladen de hænger sammen des mere har man brug for tryghed og har det med at være tilbageholden og genert.

Mit råd er her:
Sådan er du. Der er hele tiden kampe med dig selv du skal vælge imellem. Så tag de kampe der er nemmest, og kom ud over stepperne. Ellers kommer du ingen vegne, fordi du drømmer mere, og bare bliver irriteret på dig selv. Ja det lyder nemt, det bliver det også, når det bliver en vane.

Du skal starte ét sted, derfor gerne et nemt sted, ellers bliver det for uoverskueligt.

Det er meget nemmere at elske sig selv og sine modsætninger, når man accepterer det der føles irriterende og genstridigt.

De her linjer og fingre er både i forhold til dit kærlighedsliv, valg af partner, din karriere. Ja kort sagt hvordan du lever dit liv.

For når det både skal gå hurtigt og langsom på samme tid. Når der SKAL være mange udfordringer og du VIL det hele i hovedet, men følelserne skal følge med, når det hele skal gøres til virkelighed, så er det at du bliver grænseoverskridende for dig selv.

Denne her krystalolie er ret god til at give dig fred og accept i tankerne. Den bliver brygget på mandelolie og æteriske olier. Inde i denne her begivenhed kan du følge med i hvornår den er færdig. Klik her 

Kærlighedens Visdom - Krystalolie

Kærlighedens Visdom – Krystalolie