Når du har fået nok af stilstand, tomhed og kaosfølelser og bare gerne vil videre i teksten, og det kun kan gå for langsomt. Når du trænger til at mærke action og instinkter, det gode temperament og ikke mindst og aller aller vigtigst HANDLING.

Når du bare gerne vil have det skide godt og ha’ optur.

SÆT IGANG med: Glæde, overskud, eufori, jubiii yay følelse og vær en sprællebasse. VIGTIG, hvis du bare tænker fed følelse og ikke letter røven, så går luften som altid af ballonen. Det er lidt lige som at have åben vindue om vinteren…du lukker varmen ud.

Hvis du virkelig vil videre i teksten, så gør dig seriøst en tjeneste her. NO! Eliksiren vil rigtig gerne være med. >>Klik her <<

Eliksiren er IKKE brygget på alkohol.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen. Jeg er live hver hverdagsaften.

Husk arbejdet med dine flasker ikke sker over night. Vær ikke utålmodig med energien. Forvent ikke at du blir’ fikset med det samme, uden du selv skal arbejde med følelserne.

Du behøver ikke at kunne mærke energien ud fra billedet. Er du tiltrukket af den, kalder I på hinanden. Prøv at slå forståelsen fra og arbejd med energien istedet.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.