Stærk følelse af tryghed og omsorg. Du bliver indhyllet i beskyttelse og ro, og taget væk fra den larmende og stressende verden.

Her er ingen krav til dig. Der er ingenting du skal nå. Tid og sted eksisterer ikke. Du får vat i ørene og bliver vugget og lullet helt helt ned i gear og får en tyngde af fred.

Fred inde i dig. Hjemme i dig selv. Ro på. Dejlig stille.

Stabiliserer din udsving, eller frygten for udsvingene. Minder dig om at du ikke har travlt. Du bestemmer selv over din tid. Men den minder dig også om at du er for bekymret. FOR tidsoptimist. Tager FOR meget på dine skuldre. At du ikke sætter grænser. At du tror at du kan nå alt på den halve tid.

Slut med at ha’ hjernen og følelserne på overarbejde med analyser og diskussioner. FRED.

Eliksiren er IKKE brygget på alkohol.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Husk arbejdet med dine flasker ikke sker over night. Vær ikke utålmodig med energien. Forvent ikke at du blir’ fikset med det samme, uden du selv skal arbejde med følelserne.

Du behøver ikke at kunne mærke energien ud fra billedet. Er du tiltrukket af den, kalder I på hinanden. Prøv at slå forståelsen fra og arbejd med energien istedet.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.