KÆRLIGHED: Kærlighedens visdom kommer dine hænder. – Jeg har brug for dig som model.

Du kan være i det dejligste forhold. Du elsker at være single. Du kunne godt tænke dig at blive klogere på dit kærlighedsliv?

Læs her om hvorfor og hvordan:

Kærlighed kan være ret hårdt arbejde. Både i forhold til sig selv og kærlighedslivet. – Det der nok spænder mest ben for kærligheden er vores ego. Vores forventninger og ikke mindst krav, også selv om vi ikke rigtig synes vi har nogle…så HAR vi altså.

Hver evig eneste dag i de sidste 14 år, har kvinder hældt vand ud af ørene om kærligheden til mig, eller jeg har rusket, sparket, nusset, trøstet og svunget mange jernrør.

Det kan være så forbandet svært med den skide kærlighed, for vi kan jo ikke undvære den, og der sker eksplotioner at symfonier i hjertet, når vi gir´det lov. Men vi tør jo ikke, de fleste af os. – For det gælder både i forhold til tillid, tålmodighed, rummeligheden, dømmekraften, modet, respekten, at vi bare så gerne vil have det på en bestemt måde. – For det ser vi film og serier om, det læser vi romaner om og artikler om.

Gennem livet og erfaringer har mange har bygget store tygge og massive kampsten, som et skjold rundt om hjertet, bare for at beskytte sig selv. De er nemlig blevet såret. Brændt. Har mistet håbet. Mistet tilliden. De er blevet forvirret over hvad det egentlig er de vil. De er blevet svigtet. – Mange tænker overhovedet ikke over at de ubevidst lukker kærligheden ude, det er jo blevet hverdag.

Måske er du en af dem?
– Selv om du er i et godt forhold, kan det sagtens være dig selv du har voldet de her følelser på, det behøver ikke at have noget med dit kærlighedsliv i dit parforhold at gøre.

I øjeblikket arbejder jeg på at du kan få fokus og koncentrationen i dit kærlighedsliv. Tillid og jordforbindelse. Fornuft og god dømmekraft. Visdom, nærvær og grounding. Kærlighed i fuld tillid til dig selv og andre. Du har kærlighedens visdom i dig, du er født med den, derfor vil jeg gerne se om jeg kan bruge dig som model til denne eliksir jeg er ved at sammensætte.

Kærlighedensvisdom er du født med. Du var ren da du blev født og har nu fået mange gode erfaringer. – Din hjertelinje. Dine optimistiske linjer. Dit månebjerg. Dit venusbjerg. Kærlighed ligger mange steder i dine hænder. Men hvordan ser den ud? Og hvad kan du lære af den?

Ved du ikke hvad krystalolie er, så læs mere om min trylleolie. KLIK her

Hvis du vil hjælpe mig skal du gøre følgende:
Tag tydeligt billede af din venstre hånd og sæt op i denne her gruppe klik her. Billedet SKAL være så skarpt at jeg kan se selv de mindste linjer. Tag billedet uden bagrund, så du KUN har selve håndfladen

OBS: Hvis du bliver valgt som model, er det ikke en læsning du får, det er blot et par linjers nøgleord, så andre kan sidde og følge med i deres egne linjer og hvordan beskrivelsen passer nogenlunde til dem. På den måde hjælper du andres kærlighedsliv.

Kærlighedens visdoms krystalolie, er brygge på energien af ypperste præsten.

Ypperste præsten

Ypperste præsten

Temmelig heftig respekt og klogskab, samtid med lethed og finurlig morskab.

Her ser du et lille sneak peak af nogle af de mange krystaller der skal i krystalolien.

Solar plexus eliksir

Fluorit

fullsizeoutput_1f58