Jasmin får dig til at slappe af, så du overgiver dig til de instinkter du er født med.Krumme-Jasmin

Jasmin: Sanselig, stimulerende, afspænder, følelsefremmer, får de depressive følelser og tanker på gled. Jasminen brænder vi, så røgen stimulerer hjernen giver slip på frygten eller blokeringen. Du slapper af og overgiver dig, til de instinkter du oprindelig er født med.

 

Instinkter og overlevelse.

Området jeg har tegnet op er: Overlevelse, instinkter, altså det dyriske i dig. Er der krydser, én linje, rodet, bulet eller farvet, betyder det alt sammen noget for din vej i livet.
Her kan det bland andet ses om du er en fighter. Det er også her det ses om du er den type der hurtigt kommer op igen efter et nederlag, om du er målrettet, eller om du giver hurtigt op. Det giver dig en fantastisk forståelse for dine mønstre, når du finder ud af hvad der er hvad. OG at du rent faktisk kan gøre noget ved det!!

Alt det her skal vi arbejde med på workshoppen “Dit skæbne – Dit valg”. Det er d. 9. – 10. april læs mere her.  

Se eventuelt om din skæbnelinje starter her og løber op mod langemanden. Gør den det, er du meget målrettet! Når røgen fra jasminen stimulerer din hjerne, aktiverer den dit område i midten af hånden, og resten af dig til at slappe af og givergive dig.jasmin-m-haandcirkel

Energifyldte sten med sandhed og kærlighed.

Stenene giver dig ro, kærlighed og nøglen til dit indre univers så du kommer hjem. Hjem til dig selv. Men andre ord, er de stenene sjælehenter.

Alt det her skal vi arbejde med på workshoppen “Dit skæbne – Dit valg”. Det er d. 9. – 10. april læs mere her.  

Følg med på Facebook og Instagram

TIP! Har du sten derhjemme, så husk at skyl dem under rindende vand. De optager nemlig dit stress og angst. Når de bliver skyllet bliver de friske og fyldte med deres energi igen, og klar til endnu en omgang. Kan du ikke mærke dem længere, har du brug for en pause fra dem, fordi kroppen og sjælen enten arbejder med energien, eller er færdige med den energi.

jasmin-sten