Workshoppen “All you need is LOVE” er den eneste kærligheds workshop jeg holder. Det er til september enten i Skanderborg eller København. Men healingen begynder lige så snart du tilmelder dig.

Det er vigtigt at du tilmelder dig nu,
så energierne allerede kan begynde at arbejde med dig.
(Og du kan få en summende sommer)

Så vild er energien nemlig.
Når du comitter dig til workshoppen, så begynder forvandlingen og transformationen allerede.

Så hvorfor ikke tilmelde dig nu?!?

Når vi mødes starter vi med nogle opløftende øvelser, og går så direkte til krystallernes ophøjende og fortryllende magi. Healingerne går dybt ind i din sjæl og befrier dig fra alle de ubevidste og bevidste blokeringer.

Selv om dine hænder sladrer om din sjæl, psyke, forfængelighed, tilbageholdenhed, pengetrang, længsel, dine ambitioner, pasioner. Ja alt det din personlighed kan have. Også dit begær, tankemønstre, opmærksomhedbehov, kontrolbehov, ego og tryghedsbehov.

– Så er det altså ikke hænderne der skal i spotligthet og fortælle om dit liv i denne omgang.

Den psykologi, filosofi og spiritualitet vi bruger på denne workshop “All you need is LOVE” i Skanderborg eller København er dine personlige beretninger! Du ved nemlig rigtig meget om livets op og nedture, om følelser og hvad der rent faktisk er muligt at opnå i sig selv. Og lige netop dine erfaringer er vigtig viden, så dem vil vi RIGTIG gerne høre om.

Du skal ikke undervise, blot dele din viden, følelser og tanker hvis du har lyst. – Snakken rundt om “bålet” er noget af den vildeste feed back de mange deltager har givet fra de tidligere workshops jeg har holdt. Det har givet dem så smukt et syn på dem selv, så meget anerkendelse og så meget bekræftelse, at de den dag i dag stadig er høje over hvor fantastiske de er.

>> Tilmeld dig Skanderborg herTilmeld dig København her <<

Jeg er aldrig ude på at lave dig om. Hvorfor sku´jeg?!?

Jeg vil bare så gerne hjælpe dig med at acceptere hele den pakke du er født med. Jeg ved at du er perfekt som du er født, men lur mig om du ikke er faret lidt vildt en gang imellem?

Du skal ville transformationen.
Du skal ville balancen, freden og roen i dig selv.
Du skal ville kærligheden.

Men du behøver ikke at være den type der er begrænset af hvad andre måske tænker om dig, eller bliver drænet af at være over i andre hele tiden. Eller at have ubehagelige oplevelser og overbevisninger der sidder fast i dig, for at være med på holdet.

DU KAN SAGTENS VÆRE MED AF REN OG SKÆR KÆRLIGHED TIL DIG SELV.

What´s not to like?

Kom nu og vær med i Skanderborg eller København.

Vi vil så gerne være sammen med dig.

Læs længere nede om alt det jeg har med til dig. – Det er eksotisk, duftende, fortryllende, shamanistisk, vildt mystisk og magisk og fyldt med sitrende energier der venter på dig.
Husk du kan afdrage, klik her og send mig en mail.

I denne gryde skal vi brænde et eller andet af dine gamle ubruglige mønstre, overbevisninger, følelser eller oplevelser, vi lirker frem fra dine gemmer. Det bliver til et fint afskedsbrev til dig selv, og så brænder du det. Det bliver et hot, røget og flamberet ritual, så er du advaret. ;)

Ritual afsked med dig selv

 

Du skal også have din helt egen medicinbag. Buffeten består af urter, røgelse og krystaller. De har alle superkræfter i deres symboler og energi og hjælper dig til at rykke dig derhen du beder om. Med andre ord er det en manifestations medicinbag for livet. Læs mere om den her

 

Medicinbag

Medicinbag

 

Åben medicinbag

Åben medicinbag

 

Eliksiren her skal vi også arbejde med på workshoppen. Den får dig tilbage til dine tidligere liv, så du kan give slip på dine gamle oplevelser, mønstre og følelser der underbevidst er fulgt med i det her liv.

Charoite

Charoite

 

Eliksir

Eliksir

Du får en kærligheds-krystalolie med hjem. Den du ser på billedet her er High Shaman. Læs om den urviden og karma den giver dig >> her

High Shaman krystalolie

High Shaman krystalolie

 

Du skal have en kærligheds-eliksir hvor blandt andet denne her rosalavendel er i. Den giver dig så meget ro, tryghed og omsorg. Læs om eliksir >> her 

Eliksir

Eliksir

De eksotiske røgelser du ser her, er hentet specielt hjem fra Marrakech og Andesbjergene. Når jeg brænder dem stimulerer røgen og dampene din hjerne til at slippe dine hæmninger og begrænsninger. Røgen du ligger og mediterer til giver dig frihed, fred, ro, balance, glæde og tillid. Harpiksen er blandt andre drageblod, frankincense og rav.

Røgelse

Røgelse

>> Wuhuuu tipi i Skanderborg. Jeg vil med. <<

>> Køøøøbenhavn, her kommer jeg!! <<

Vil du afdrage, så send mig en mamil på skrivtil@krummes.com