Hvad er håndlæsning?

Først og fremmest er håndlæsning det vildeste redskab til selvindsigt. Jeg spår ikke, men jeg kan til gengæld se dit smukkeste potentiale, dine sejeste kompetencer og hvad der vil være godt for dig nu og her i dit liv. Jeg kan se det som spænder ben for dig og det som gør dig unik.

Prisen for en fysisk personlighedslæsning er 1500,- og varer i 45 minutter.

Prisen for en telefon læsning er 990,- og varer 30 minutter.

> KLIK HER for at booke din tid

Rent fysiologisk er de linjer vi kigger på i din hånd symboler jeg tolker, der kommer nerve impulser fra hjernen ned og sætter sig som linjer i vores hænder. Men det er ikke kun det jeg kigger på. Det er selvfølgelig en sammensmeltning og et helheds indtryk af alt ved dine hænder, buler, skræmmer, negle og selv fingerringene kan fortælle mig spændende ting om hvem du er.

Dine linjer ændrer sig sammen med dig. Linjerne afspejler der hvor du er i dit liv lige nu og ændrer sig når du får det anderledes.

Jeg har udviklet min helt egen teknik hvor jeg bruger en blanding af clairvoyance, energi, psykologi, shamanisme og håndlæsning.

Og så skal du vide at jeg går ind for at vi skal have en fest sammen! Mange bliver rørt over at føle sig set for første gang – der kommer gråd og grin og alt midt imellem. Så er du advaret!

Jeg glæder mig til at lære dig at kende.

Krummes Håndlæsning
Stenvad 8a 2800 Lyngby

>> KLIK HER for at booke din tid