I september måned åbner jeg dørene til mine All you need is LOVE workshops og i dén anledning vil jeg gerne love dig noget:

HVIS du tager dig sammen, når du kommer hjem og rent faktisk drikker din eliksir OG smører dig ind i krystalolien OG arbejder med din medicinbag. – Som du alt sammen får på “All you need is LOVE” workshoppen i Skanderborg eller København.

Hvis du bare gør de de tre ting. TRE!!

SÅ lover jeg dig en vild og berusende transformation, der vil vare ved.

De, som allerede har tilmeldt sig workshoppen, er ALLEREDE NU i fuld gang med at tage imod de spirende energier. (Jeg har nemlig lovet, dem der tilmelder sig allerede nu, får energierne på forhånd.) Måske er du en af dem? Hvis du er, begynder du nok allerede nu at kunne mærke en effekt, men hvis du IKKE drikker din eliksir, smører dig ind i krystalolien eller snakker med din medicinbag, når du kommer hjem fra vores fantastiske workshop. Ja…så lover jeg dig

Ingenting.

NADA.

Ikke en skid.

En uges tid efter vil dit liv vil være fuldstændigt som det plejer at være. Bevares, workshoppen “All you need is LOVE” vil selvfølgelig gøre dig blown away, som alle mulige andre kurser gør dig.

Men så kommer hverdagen igen og så ender workshoppen med “bare” at blive en god oplevelse, men ikke noget, der kommer til at ændre noget fundamentalt. Skal der virkelig ændres på noget, kræver det nemlig, at du selv gør en indsats – også når workshoppen er slut.

Så længe du ikke går all in på de remedier, du får med hjem, så får du ikke det fulde udbytte. Måske du ikke kommer i gang med det, fordi du ikke tager dig selv seriøs. Fordi du bliver små magelig, en smule ynkelig og fyldt med selvmedlidenhedens chokolade og begynder på alle dine overspringshandlinger.

(Altså jeg skal gerne være den første til at indrømme, at jeg selv er i de kategorier, og til dagligt hører på folk der små jamrer. Det er jo derfor jeg har lavet dem både i Skanderborg og i København)

MEN lige som med alt andet der ikke virker i længden, som f.eks: Rygestop, slangekure, selvudviklingskursuser, businesskurser, træning, vitaminpiller osv. når man ikke holder det ved lige.

Ja så er det helt klart kun et quick fix, der er fantastisk mens det står på. 

Men overvej lige hvor tosset det er.

Du FÅR en eliksir, du blot skal drikke. Altså, hvor svært kan det være?!

Du FÅR en krystalolie, du blot skal smøre dig ind i…heller ikke så svært vel?!

Du FÅR en medicinbag, som klarer det hele for dig, du skal KUN connecte med den.

Og alt det her, får du forklaret forfra og bagfra, så du IKKE er det mindste i tvivl om noget når du kommer hjem.

Workshoppen og remedierne du får, er enormt intense og sindssyg stærke. Så hvis du virkelig vil forandre dit kærlighedsliv, din kærlighedsmønstre, dine kærlighedsrelationer, dit parforhold eller manglende på samme.

Ja så er det altså NU du skal slå til.
>> Klik her for København
>> Klik her for Skanderborg
(I Skanderborg kan du sove i tipi, mere indianer agtigt bliver det altså ikke. Skriv lige til mig hvis du vil det.)

Hvad er vigtigere end kærlighed?

Du bliver en meget sødere, mere rummelig, mere tolerant, kæreste, ven og kollega når du kommer hjem.

Gør som du virkelig føler inderst inde.
Lyt til din sjæl.
Lyt til dit hjerte.
Lyt til dine lyster og tilmeld dig nu lige her enten i >> København << eller >> Skanderborg <<

Lad magien begynde her. Dit liv starter forfra nu. – Har du været med på en af mine vilde workshops før, så kom med igen. Man kan aldrig få for meget healing.


I den næste periode kan du i mine nyhedsbreve smage på nogle små fjernhealinger jeg har lavet til dig.

Den healing du får i dag, sku du faktisk slet ikke have haft nu. Men det er jeg så ikke herre over. Det er nymåne og meget insisterende og vandvittig hurtig energi. Jeg snubler over ordene og får slet ikke uddybet nok. Haha.

Jeg får ovenikøbet sagt noget sludder. Jeg siger til dig, at hvis du får nogle tanker er det lige meget. Det er det så overhovedet ikke!! Dine tanker er jo beskeder og oprydning. Jeg vil egentlig bare sige til dig, at det er ok hvis du er meget oppe i hovedet. – Skriv dine oplevelser, følelser og tanker ned når du er færdig.

Healingene er grøn og jeg har røget krystallerne med rav, sweetgrass og citron. Den gir´ IKKE jordforbindelse. Tvært imod. Så du skal ikke se den når du skal sove. Der er fokus på området omkring din ringfinger, som er din optimisme og begejstring. Og hjertelinjen, så du åbner dit hjerte helt op og bliver glad i låget.

Men hey, få lige tilmeldt dig den workshop nu. Det er dumt at vente, for tilmeldingerne tikker ind her inden sommerferien for alvor begynder. Folk vil jo gerne have en dejlig sommer i boblende energi.

Og du må MEGET gerne give mig feed back på den. Jeg programmer alle mine healinger. Mine healinger er lavet personligt til dig, og du må meget gerne dele dem, hvis der er nogen du vil hjælpe.

Når du har set healingen kunne jeg rigtig godt tænke mig noget feed back.
Hvordan var det at tage imod? Svært/let
Hvad oplevede du? Oplevede du overhovedet noget?
Var det svært at koncentrere dig?
Var den for lang eller for kort?
Kunne du komme ned i kroppen og mærke noget, eller var du mest oppe i tankerne?

Send gerne en mail til mig på skrivtil@krummes.com