Har du disse linjer på starten af hjertelinjen, lige under lillefingeren?

De grene der løber ud fra hjertelinjen gør dig meget følsom og let påvirkelig over for andres engratis-healing-bergier og stemninger. Hvis du skriver din e-mail her, så sender jeg en krystalhealings-film til dig med betydning af linjerne og gode råd om de følelser linjerne handler om til dig. Blandt andet hvorfor lige de linjer er gode at have, hvad du kan bruge linjerne til, og hvordan du forstærker evnerne som grenene giver dig. Healingen bliver lavet specielt til dig der er meget åben, lettere forvirret. Til dig der har svært ved at sige fra. Til dig der altid er der for andre. På fredag tuner jeg ind på dig der har skrevet din mail under linket og dig der i forvejen er på min nyhedsmail. Healingen er gratis og du vil fremover modtage nyheder fra mig engang imellem.

Vil du kun have denne ene healing fra mig, afskriver du dig bare nyhedsmailen igen.

Du behøver altså ikke at være lige så følsom som mig (billedet) for at være med. Hvis du kun har en gren eller har langt flere end mig forklarer jeg også om det.

 

 

OPDATERET: Du kan se optagelsen af healingen her: