Facebook healing

Facebook healing

Fik du krystalhealingen i tirsdags? Ellers så klik på mig og få den nu. 

Når du har været på kærlighedsretreatet i september starter dit liv forfra.
Du er nemlig blevet clean. Ren. Fri. Og ny!

Når du nu får chancen til september til at starte dit liv forfra, hvad vil du så gøre om? Eller med andre ord, hvilke følelser, handlinger, vaner og mønstre skal ikke med?

Lad os sige at du er på vej ind i et nyt forhold, hvad har du så lært om dig selv fra det gamle? Det kan også være at du har været i det samme forhold i 100 år og der er groet mos på vanen og rutine, hvad vil du så gerne have fokus på, for at cleare det hele op?

Måske er det slet ikke dit kærlighedsliv du trænger til at få healet, men derimod kærligheden til dig selv, din spiritualitet, din vej i livet, din målrettethed, dit fokus, eller din karriere.

– Det kan jo også være en gammel følelse af vrede, sorg, svigt du ønsker at få healet, så du kan komme videre i teksten.

Eller en weekend i ren forkælelse?

Faktisk er det lidt snyd alle de følelser jeg remser op, for en ting er hvad dit ego gerne vil have healet. Men du kan slet ikke styre healingen.
Det er et samarbejde mellem krystallerne, din sjæl og din krop.

Det er det der er så smart ved det her retreat, vi fikser sgu det hele. Hele pakken, intet mindre, for det hele handler jo om dig, og om hvordan du ser på dig selv.

På retreatet All you need is love, skal du skrive dit afskedsbrev til de følelser, handlinger, vaner og mønstre du gerne vil af med, men hvordan gør man lige det? – Jeg mener alt har jo en konsekvens. ALT hvad du føler, tænker og gør.

Læs meget mere om kærlighedsretreatet og alt det du får KLIK her: 

Tilmeldingen til Skanderborg lukker på torsdag!! KLIK her og tilmeld dig 

Vil du med i København KLIK her

Astrologien i hænderne

Astrologien i hænderne

På retreat skal du ikke undervises i håndlæsningenskunst, men vi skal helt sikkert se på dig, så du ved hvad du skal manifestere i din medicinbag og skrive farvel til i dit afskedbrev.

I dine hænder står der alt om din personlighed. Der står om dine udfordringer, og om hvordan du takler dem. Der står også hvordan andre ser dig. Dine energier og din handlekraft sladrer dine hænder også om. Dine hænder er dit road map. Din sjæl, dine tanker og dine følelser.

Krystal healing

Når du er blevet vind og skæv af krystallernes syretrip af farver, glæde og kærlighed og har fået krystal clairvoyance til den helt store guldmedalje, vil du mærke sådan en klarhed og ro, at du med sikkerhed ved alt hvad du skal skrive i dit brev og i din medicinbag.

Krystal healing

Krystal healing

Når du oplever hvor vildt for dig det er at heale en anden sjæl. Når du får feed back på din clairvoyance igennem krystallerne, er der ikke et øje tørt. Den ro, anerkendelse og bekræftigelse du får over dit virke gør dig mildest talt blød om hjertet og du vil mærke hvordan din selvtillid vokser flere meter.

Til dig der får præstationsangst…
bare rolig det har alle, og jeg GARANTERER at alle kan, og at jeg guider dig HELE vejen!!

Uret tikke, tiden går. På torsdag lukker jeg for tilmeldingen til Skanderborg!!

Du skal stadig nå at afdrage.
Wuhuu jeg skal med på Skanderborg d.10. – 11. september 
Wuhuuu jeg skal med i København d.24.-25. september
Har du læst om All you need is LOVE, og om alt det du får? Hvis ikke, så klik her. 

 

Kærlighedsretreat på Eagle road

Kærlighedsretreat på Eagle road

 

Kærlighedsretreat på Eagle road

Kærlighedsretreat på Eagle road