Dragen har storhedsvanvid på dine vegne og en enorm styrkende healing til dig. Den både vogter og våger over dig og hjælper dig.

Hans verden er et eventyr. Det viser han dig i sin kugle. Din verden er også et eventyr og bliver forenet med hans, når du slipper frygten, blokeringen, det pæne, forventningerne og kontrollen.

Han fortæller dig at du skal lege med livet. ‘Dragon spells’ fortæller dig når du slår dig selv oveni hovedet eller træffer de negative beslutninger. Måske han kan virke lidt overlegen, men hvis du går med ind i den energi, bliver alt SÅ meget lettere for dig.

Du skal udforske og vær videbegærlig af nuancerne af livet.

‘Dragon spells’ er undervisningen i at spiritualitet er nemt som en leg, udforskning, oplysninger og undersøgelser og ikke et dunk i hovedet.

Et breakdown kan være nødvendigt, men det er ikke et gok i nødden.

‘Dragon spells’ har trylleformularer til dig. Magiske ord. Formularene vil komme til dig når du mindst venter det. Det er nemlig der magien opstår.

Den løfter dig og tester dig. Hvor meget vil du dine mål og drømme. Hvor meget står du ved dig selv.

Eliksiren er IKKE brygget på alkohol.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Sid med din flaske inden du drikker den og mærk dens energi. Sid gerne med den 5-10 min og drik derefter den hele.

Husk arbejdet med dine flasker ikke sker over night. Vær ikke utålmodig med energien. Forvent ikke at du blir’ fikset med det samme, uden du selv skal arbejde med følelserne.

Drik den inden du skal sove, hvis du er meget i dit hoved. Så arbejder den med dig, uden du blander dig. Den virker lige så længe du arbejder med den i dine følelser og tanker.

Du kan også drikke den under en meditation/rejse.

Du behøver ikke at kunne mærke energien ud fra billedet. Er du tiltrukket af den, kalder I på hinanden. Prøv at slå forståelsen fra og arbejd med energien istedet.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.