Du skal bruge ‘Dødens triumf’ når der er nogle afgørende følelser du seriøst skal slutte fred med. For hver gang du slutter fred med en følelse, får du en spirituel opvågning.

Hovedet på ‘Dødens triumf’ kæde, er en kombination mellem diamant, det skarpeste der findes og et lynnedslag som giver power og kraft. Dermed det skarpeste våben mod dine dæmoner.
(Sort tanker, depressive følelser, følelser der kører i ring og holder dig nede, skygger og mønstrer du ikke kan give slip på. Hvis du har et dysfunktionelt mind-set.)

Du skal blot holde om ‘Dødens triumf’ kæden og lade udføre arbejdet for dig, blot ved at be’ den om hjælp til den specifikke følelse.

Du må ikke bøje den.

Du får den du ser på billedet.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen. Jeg er live stort set hver aften.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

HUSK:
Hold pauser med dine krystaller fra mig. Misbrug ikke deres energier ved at bruge krystallerne konstant. De trænger til fred for at restituere fra dig og dine energier. I pauserne fra hinanden lader den op til dig. En pause efter et intensivt forløb mellem jer, må gerne vare 2-3 måneder eller mere.