Ravnen er både klog, den kan tale og er tilmed en ådselæder. Derfor er det her sæt genialt.

Krystallen og røgelsen styrker din ravn i at æde alt dit fordærv. Læg din krystal midt på brystet sammen med dit personlige kort og tænd for din røgelse. Har du nogle af mine andre røgelser, kan du sagtens brug dem.

Fordi ravnen taler, vil den fortælle dig hvad du mangler. Den vil æde det der forhindrer dig i at være den du ønsker at være, så du kan blive tilfreds og glad for dig selv

Tal med din ravn. I jeres samtaler vil den fortælle dig fordele og ulemper ved at æde de forskellige følelser i dig. Netop fordi den er klog, kan den hjælpe dig med hvad der er uklogt at æde, for du skal også lære. Ravnen er dødens vise underviser, hvis du tør tag dit mod og gør som den siger.

Dine egne fjer er med i pakken. Når du bruger dem i samtalen, vil du føle dig lige så stor, udspekuleret og klog som ravnen. Når du føler dig ligeværdig med den, så går det stærkt og stort.

Fugle generelt står for optimisme og nye veje.

Det er ikke sikkert det er det kort du ser her på billedet du får med.

HUSK:
Hold pauser med dine krystaller fra mig. Voldtag ikke deres energier ved at bruge krystallerne konstant. De trænger til fred for at restituere fra dig og dine energier. I pauserne fra hinanden lader den op til dig. En pause efter et intensivt forløb mellem jer, må gerne vare 2-3 måneder eller mere.