personlighedslæser & sjælehealer uddannelse

personlighedslæser & sjælehealer uddannelse

Nu sker det sgu.
Jeg gør det.
Fandme.
Og det bliver det vildeste ride nogensinde, det garanterer jeg.

Du ved godt hvad det er jeg snakker om, hvis du følger mig på de sociale medier. – Jeg har sladret der, og derfor er der allerede nu KUN fire pladser tilbage!!

F I R E pladser tilbage, på det meget intense hold.

Danmarks eneste ‘Personlighedslæser & sjælehealer uddannelse’.

Ja du læste rigtigt, og det er ikke for at stresse dig, for du ved godt hvis du skal med. Det er dit instinkt der fortæller dig det. Dit hoved og din psyke kan fortælle dig noget helt andet.

– Jeg har nøje udvalgt mange power healinger i alverdens funklende, magiske, voluminøse, og dybe afskygninger. – Dem får du bladet andet én gang om ugen.

– Jeg har samlet viden om håndens vigtigste og mest værdigfulde linjer i form af talenter, styrker, succes, evner og kvaliteter.

– Jeg har sat Gudinder/powerkvinder/ædelsten eliksir og de mest duftende olier over til dig. Du får en ny flaske at arbejde med hver gang vi ses.
– 8 flasker i alt. >> Læs mere om eliksir her <<

– Jeg laver en lukket gruppe på Facebook hvori jeg laver MANGE livestreaminger.

– Jeg har det smukkest spirituelle-kit klar til dig med mantra, krystaller, gudinder og urter.

-Jeg har fået sat et krystal-yoga program sammen med sanskrit.

Denne her uddannelse er selvfølgelig helt unikt og specielt designet til, at du opgraderer dig selv til dit næste spirituelle niveau, og gør at du hard core lærer (og på rekord tid) at heale, yde clairvoyance og læse personligheder, eller bare i den grad har lært dig selv at kende og ELSKER ALT VED DIG SELV og har aldrig haft det bedre med:

 • Dit mod
 • Dit selvværd
 • Din handlekraft
 • Din selvtillid

Det kan jeg med sikkerhed sige, fordi vejen derhen er MEGA hård. Det vil sige, at uddannelsen ikke er sukkersød, romantisk spirituel, hyggelig og smuk og drømmende dejlig at være på.
Du shopper ikke bare denne uddannelse. Det er ikke bare et fix. Det er ikke bare et rusch.

DET ER SERIOUS BUSINESS.
Det er reaktionen også. – Altså udrensningen.

 • Du vil mærke det i din psyke uanset hvor godt du har det lige nu.
 • Du vil mærke det i din familie og vennekreds, uanset hvor dejligt i altid har haft det.
 • Du vil mærke det i dit job, uanset hvor glad du er for det.

Jeg siger det ikke for at male fanden på væggen, men af erfaring, så er du advaret og kan give dig 100% og gå all in, for du bliver med garanti den bedste udgave af dig selv bagefter.

Du skal heales så meget, at vi når helt ind under huden på dig og vender dig på vrangen. Vi ser alt det du ikke har lyst til selv at se på. Oprydningen fra tidligere liv skal til for at du kan blive fri i din karma og i din skæbne.

Udrensningen kan være i humøret, fysikken, beskeder, syn du ser. Det kan både gå en rigtig dejlig og lys vej, men jeg lover dig for, at du også kommer til at smage på mørket. Alt skal og bliver du venner med, for det hele er en del af dig. Du skal testes. Du skal lære. Du skal udvikles. Og jeg er hos dig hele tiden i vores lukkede gruppe hvor jeg også går på live.

KORT SAGT, det her ér uddannelsen!!

 • I dig selv
 • I viden om mennesket
 • I spiritualitet
 • I overgivelse
 • I grænseløs kærlighed
 • I tillid

Når du er færdiguddannet på denne her grunduddannelse, er du universelt mørbanket og gennemtæske med kærlighed . du er også den vildeste menneskekender, og for længst begyndt at tjene penge på at gøre andre mennesker glade, hvis du altså ikke allerede gør det i forvejen.

>> Læs meget mere om uddannelsen her <<