spiritualitet med attitude

spiritualitet med attitude

Klik her << og vær en del at et kæmpe cool spirituelt fællesskab.   Her oplever vi igennem eliksir og gudindeolier den spirituelle verden som en selvfølge. Vi deler stort og småt. Vi er i en verden hvor alle følelser kan lade sig gøre.

Forestil dig at du kunne drikke en cocktail der indeholdt alle de egenskaber du ønsker dig i dit liv. Tænk hvis du kunne drikke en drink der indeholdt noget som kunne fremme dine bedste egenskaber og samtidig gøre dig gladere og mere stærk. Det kan du!  ( og det har ikke noget med ulovlige stoffer at gøre)

Mine eliksirer er fyldt til randen med stærke vibrationer fra de mest dyrebare og funklende ædelsten.

Jeg ligger mine sten i cognac fra nymåne til fuldmåne, og når den tid er gået er vibrationerne fra ædelstenene trukket ud i cognac´en.

Eliksirerne kommer i 30 ml. flasker og drikkes lidt ad gangen henover en uge.

Hvilke krystaller du har brug for i din personlige eliksir vælger vi sammen, udfra hvad jeg mærker du har brug for og hvad du selv føler dig tiltrukket af. Jeg arbejder med over 600 forskellige ædelsten der hver har sine fantastiske og unikke egenskaber.

Gudindeolierne er lavet på mandelolie og æteriskeolier.

Du kan forvente dig at der kommer en reaktion, når du begynder at drikke din eliksir, eller smører dig med olien. Du kan føle dig træt, nedslået til lykkelig og glad. Nogle finder en indre ro, det hele er afhængigt af hvad hvem du er og hvad du gennemgår i dit liv.

Eliksiren kan bruges både som udrensning, selvtillidsboost, karriere støtte, kærligheds fremmende og alt muligt andet. Der er ingen grænser. Men du skal være opmærksom på at det er en proces og at det er vigtigt at vi holder os i kontakt løbende så jeg kan hjælpe dig på din vej. – Eliksiren er ikke en hyggelig lille hekse-ting. Det er serious shit. Så er du advaret. – Du skal ville en transformation, det sker ikke ved en enkelt slurk hist og pist. Gå all in og drikke den.