Genopstandelse alt hvad der er dødt skal komme til live igen thi det er gennem døden vi mærker livet og kernen af dem vi var dem vi er og dem der skal komme.

Ligesom det mørkeste mørke ikke er en forhindring, det er helt naturligt.

At gå ind i det, giver en dyb ro, selvom det buldre uden omkring.

Du står i et tomrum hvor der bliver helt stille helt ind i essensen hvor man ser alt krystalklart.
Gennem døden får du øje på dig selv. Alt der har været og alt der vil komme.
Du står midt i orkanens øje, solidt plantet men med overbevisningen om at være helt beskyttet og med rødder helt ned i dybet. Den udvisker grænser .

Den går dybt og vil helt ind til kernen i dig, hvor den på sin vej derind finder alt det der ikke gavner dig og din udvikling længere. Du skal videre NU, og din kerne skal have en helt ny næring, så du kan udvikles til nye højder. 

Der er cirkler der skal afsluttes. Gamle handlemønstre, tankemønstre, følelser, karma, tidligere liv – alt skal kigges på med nye øjne nede i det dybe mørke, så din kerne kan blive renset og lyse på ny. Du skal være den bedste udgave af dig selv, og du skal elske og rumme HELE dig igennem arbejdet med denne.

Når du har arbejdet intenst med den, bliver du glad, let og helt dig selv, men på en HELT ny måde. Alt er jo renset ud nu.

– Alt det her er feed back om eliksiren. Som du kan læse er den voldsom befriende.

Eliksiren er IKKE lavet på alkohol.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Sid med din flaske inden du drikker den og mærk dens energi. Sid gerne med den 5-10 min og drik derefter den hele.

Husk arbejdet med dine flasker ikke sker over night. Vær ikke utålmodig med energien. Forvent ikke at du blir’ fikset med det samme, uden du selv skal arbejde med følelserne.

Drik den inden du skal sove, hvis du er meget i dit hoved. Så arbejder den med dig, uden du blander dig. Den virker lige så længe du arbejder med den i dine følelser og tanker.

Du kan også drik den under en meditation/rejse.

Du behøver ikke at kunne mærke energien ud fra billedet. Er du tiltrukket af den, kalder I på hinanden. Prøv at slå forståelsen fra og arbejd med energien istedet.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.