Du har alle stjernetegnene i dine hænder.  ALLE sammen. Uanset hvilket stjernetegn du er født med, har du dem alle rundt om i hånden.

Alle dine chakraer er også rundt om i dine hænder. Alle energier arbejder med dig KONSTANT, fordi at chakraerne er energifelter i din krop.

Her har du en LILLE oversigt.

Chakraer og stjernetegn i dine hænder

Vi starter oppe fra.

Krone chakra er din langemand og stenbukken: Ego, psyke, ansvar, retfærdighed, dommeren. Med de her nøgleord, kan du nok regne ud, at det at have et krone chakra i balance kræver hårdt arbejde og selvdisciplin. At opnå fuldstændig ro og balance, er ret svært i en hektisk dagligdag. – Og derfor er det de færreste mennesker der når at opleve et krone chakra i balance. Mange tager på retreats for at opnå små glimt af den form for balance

Det 3. øje er din pegefinger og skytten: Karriere, din hverdag, dit jeg. Ret sejt, interessant og tankevækkende, at det er karrieren der er knyttet til din clairvoyance via det 3. øje.
Dit 3. Øje er din 6.sans og intuition. Når du er i god kontakt med det her chakra, kan du navigere godt rundt i livet, med dig selv, indsigt og intelligens.

Hals chakra er tomlen og vædderen (jeg har nu også lyst til at sige tvillingen og jomfruen.): Modig, pionerånd, handlekraft, mod, energi, vilje, målbevidst og frihedstrang. Sindssygt spændende, når man er bevidst om at det sidder i halsen. Halsen er kommunikation. Kommunikation i form af hvordan du udtrykker dine ønsker og behov om kærlighed, intuition, autoritet. Din formidling af din viden, holdninger og hvordan du siger til og fra. Bum.

Hjerte chakra er venusbjerget og tyren og vægten: Tryghed, familie, stabilitet, moderlig omsorg, hygge, det sociale. Medfølelse, overbærenhed, tilgivelse, ubetinget kærlighed til dig selv, til andre og til livet, tillid, accept, tilgivelse og fred.

Er dit hjerte chakra ikke i balance, kan du modarbejde kærligheden.

Tyren og vægten i dine hænder

Tyren og vægten i dine hænder

Solar plexus er i midten af din håndflade. Det er her dine skæbnelinjer kan være ret forvirrende at se på. – Det kan du så også mærke, men for dig er det jo hver dag. Og måske har du ikke prøvet andet. Din hovedlinje kan også løbe ind på det område.

– Hovedlinjen er bland andet det arbejde du føler dig tiltrukket af at lave. Løber den ind mod solar plexus, som du kan se den gør her på billedet. Så ELSKER du at arbejde med følelser, psykologi, mennesker, dyr og naturen. Solar plexus, er det mest sårbare område overhovedet. Et godt råd til dit solar plexus, er at stole på din mavefornemmelse, KONSTANT!

Solar plexus i dine hænder

Solar plexus

Hara chakra er krebsen: Det er her du bliver påvirket af andres følelser, holdninger og meninger. Deres energier, uanset om de er negative eller positive. Din fantasi og indre drama queen kan let kamme over, hvis du har et stort bjerg, er helt flad, har mange linjer, eller er meget rød.

Hvis du har én af de her beskrivelser, er der andet der opvejer det, bare rolig. ;) Men det er her du er pisse dygtig til at se mennesker som de i virkeligheden er. At leve dig ind i andres følelser. At forstå andres måder at være på, uanset om du er enig med dem eller ej. Det er her din indre kunstner bor.

Nøgleordene er empati. Kreativitet. Leg. Ballade. At føle sig anderledes end andre. Din indre verden! Magi. Alt dit guld ligger her. Dine sanser. At se verden med et barns øjne. Læren om naturen og universets kræfter. Følelserne kan være så dybe og overskuelig her. Meget kan være i gære, men viden der ligger og ulmer og stadig er hemmelig, skal du være klar til at hente, når tid er inde.

Hara chakra månen

Hara chakra månen

Rod chakra: Er faktisk store dele af dine hænder fordi det handler om din jordforbindelse.
– Det er også det vigtigste chakra for dig.

Jordforbindelse er egentlig blot at du kan føle og tænke klart. Vær god ved din krop. Ikke for meget tankemylder. Du kan mærke sult og spiser. Du er søvnig og sover. Du kan tænke logisk hvad der er nødvendigt for dig. Jordforbindelse er at være praktisk og at kunne handle. Er nærværende. Har fokus og koncentration. Tager beslutninger. Stå fast i dig selv. Har overblik og orientere dig. Du kan mærke hvordan det er at være dig. og har det godt med dig selv.

Det lyder simpelt, men det er det ikke altid.

Din indre verden er ikke altid din jordforbindelse!! Jo din indre verden er at du kan mærke, det er klart, men du skal også handle på det du mærker.

Jeg har delt punkterne op i farver. Farverne har intet med områderne at gøre.
Grøn: Instinkter, overlevelse, roden til visdommen. Gamle liv/erfaringer
Brun: Mad, familie, nydelse, tryghed.
Rød: Temperament, energisk energi, sex, mod, vildskab.
Blå: Drive, handling, jeg, nærvær, nuet.
Gul: Det guddommelige, kærlighed, glæde.
Sort: Dit dybeste indre. Følelser, underbevidstheden.
Lilla: Spirituelt, clairvoyance.

Rod chakra i hænderne

 

Eliksiren CHAKRA HEALING giver total balance i alle dine chakraer. Du bliver clearet og som på ny. Når du bestiller eliksiren CHAKRA HEALIG sætter du gang i en vild proces. Du giver dine chakraer fokus, og det starter i sig selv en indre energi. En vild aktivitet inde i dig.

Læs mere om den her

Du er velkommen til at følge med i eliksir og krystalgruppen. Klik her. 

Chakra healing

Chakra healing, her tager den sig lige et boblebad, inden den gør jeg klar til at cleare dig