Chakra-kæden Angel Snow er så ren så lyset skærer i øjnene. Den går i den grad i dit krone-chakra og pande-chakra. – Det skal dog ikke fra holde dig fra at flytte den rundt til der hvor dit chakra kalder på den.

Nøgleord:
Renhed
Klarhed
Ingen tvivl.
Vi er oppe i det højeste guddomlighed.

VIGTIGT at du bruger den sparsomt. Du kan sagtens se på den, snakke med den. Men brug den ikke fysisk hver dag. Den er så stærk at du kun skal brug den når det virkelig gælder.

RESPEKT for energien!! Det er en lang rejse. Der er altid meget at rydde op i, gøre sig dygtigere til, åbne op til, have tillid til.

Den arbejder også med følelser der ikke behøver at have noget med oplevelser fra det her liv. Den arbejder med din spiritualitet på ekstremt højt plan, så din jordiske krop kan have svært ved at forstå og følge med. Den arbejder med dine kanaler, guider og de aftaler du har med dem.

Chakrakæden hører IKKE til et bestemt chakra, da følelserne flytter sig i din krop.

Brug IKKE kæden hver dag!! Chakra- kæderne er meget powerfulde og stærkere end noget andet her i shoppen.

Ha´den gerne liggende et smukt sted, så du kan gå og arbejde med den bare ved at se på den.

Når ubehaget flytter sig, flytter du kæden med.

Bliver du dårligere er det blot en af virkningerne. Hold den ikke længere med den end du kan holde ud. Husk vand og søvn i de perioder du bruger den mest.

Virkningen stopper aldrig når du taler med den jævnligt. Glemmer du den, kan du sagtens tage den frem når du igen har brug for den. Den er kodet til det.

Når den ikke taler mere til dig, er du videre i teksten.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

MELD DIG IND I GRUPPEN på Facebook >> ‘Spiritualitet med attitude’ << det er vigtigt at jeg kan holde øje med dig når du er i proces.