Læg din nye krystal skiftevis på dine chakraer. Så bliver ALLE dine følelser renset og friske igen. Når du har humørsvingninger, er træt, stresset, rastløs, urolig, forvirret eller andet der ikke er i balance, så spørg krystallen hvor den vil hen. Du behøver ikke selv vide hvor den skal eller hvad den skal. Det er blot at mærke følelsen og lad den vise dig hvor den skal, så fortæller den selv når den vil videre til et andet chakra.

Krystallen er fra min personlige samling.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen. Jeg er live stort set hver aften.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.

HUSK:
Hold pauser med dine krystaller fra mig. Misbrug ikke deres energier ved at bruge krystallerne konstant. De trænger til fred for at restituere fra dig og dine energier. I pauserne fra hinanden lader den op til dig. En pause efter et intensivt forløb mellem jer, må gerne vare 2-3 måneder eller mere.