Healingen er tyk, insisterende, overrumplende, den flyder ind i kroppen, sinde og psyken. Du har bedt om healing. Du får healing. Den er så tung, at du ikke kan gøre andet end at overgive dig.

Drik den inden du skal sove, så du ikke ligger og bakser med den. – Med andre ord, du skal virkelig ville heales.

Du vil have det bedre eller have forandring? Det kræver oprydning, det gør healingen. Det vil sige, healingen går ind i din underbevidsthed og får dig til at slippe de følelser dig holder dig fast.

Nyd din proces. Du har selv bedt om den.

Husk arbejdet med dine flasker ikke sker over night. Vær ikke utålmodig med dem. Forvent ikke de går ind og fikser, uden du selv skal arbejde med følelserne.

Drik den inden du skal sove, hvis du er meget i dit hoved. Så arbejder den med dig, uden du blander dig. Den virker lige så længe du arbejder med den i dine følelser og tanker.

Du behøver ikke at kunne mærke energien ud fra billedet. Er du tiltrukket af den, kalder I på hinanden. Prøv at slå forståelsen fra og arbejd med energien istedet.

Eliksiren er ikke lavet på alkohol og er flydende terapi. Så jo flere du drikker, jo større er virkningerne.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Ha´respekt. Det er trolddom du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.