Bad ass king. Han har ikke noget til overs for folk der ikke knokler. Folk der ikke yder eller tager sig sammen og løfter i flok.

Han er en ener. Undersåtter er ikke noget han skænker energi, resourcer og tid på. Hvorfor sku’ han, når de ikke er i samme liga? Folk der er svage må tage sig sammen.

Han ved godt han er ene og alene, og det nyder han. Han har erkendt, at der langt imellem snapsene.

Han elsker luksus og smæsker sig.

Han taler til folket. Han er sjov, fyldt med selvværd, selvtillid, attitude og ALLE ser op til ham, og bøjer sig i støvet for ham.

Han er klog. Ekstrem uddannet. Veltalende. Yderst charmerende. Han er lidt en overgud. Han har superkræfter, han er så maskulin og muskuløs, lidt lige som Thor eller Ariels’s far havkongen.

Hans magt, selvværd og selvtillid, kender ikke til at tabe, være sårbar eller svaghed.

Du ønsker IKKE at blive uvenner med ham.

Mangler du bare LIDT af denne brutalitet, macho og selvtillid, eller er det bare fedt at få mere af den, blive bekræftet i den. Sååååå ELSKER ELSKER E-L-S-K-E-R du ‘Bidsk konge healing’.

Eliksiren er ikke brygget på alkohol.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Sid med din flaske inden du drikker den og mærk dens energi. Sid gerne med den 5-10 min og drik derefter den hele.

Husk arbejdet med dine flasker ikke sker over night. Vær ikke utålmodig med energien. Forvent ikke at du blir’ fikset med det samme, uden du selv skal arbejde med følelserne.

Drik den inden du skal sove, hvis du er meget i dit hoved. Så arbejder den med dig, uden du blander dig. Den virker lige så længe du arbejder med den i dine følelser og tanker.

Du kan også drikke den under en meditation/rejse.

Du behøver ikke at kunne mærke energien ud fra billedet. Er du tiltrukket af den, kalder I på hinanden. Prøv at slå forståelsen fra og arbejd med energien istedet.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.