Er du i en periode hvor du gerne vil udvikle dig. Hvor du går op i hvad DU HAR LYST TIL. Vil du lære dig selv at kende. Hvem er du.

Det kan meget hurtigt virke egoistisk, selvisk, selvoptaget og selvcentreret for dig, og derfor svært at overgive dig til dig selv.

Det skal ikke handle om selvmedlidenhed eller selvfedme. Det skal handle om selvkærlighed.

‘Belly button healing’ er til din navle. Så du kan styrke dit navlepilleri. For hvis ikke du skal styrkes i at være den du er, og lære dig selv og dine talenter at kende…hvem sku’ så?

Dit JEG har brug for DIG. Det siger sig selv. Du skal have antennerne hjem og ikke ude bland andre.

Udover at ‘Belly button healing’ styrker dig, så renser den også alle dine forvirrede og analytiske følelser. Den styrker dig til at være vedholden og stabil i din udvikling. Den går helt ind i din kerne og ned til din rod. Du ER her og nu. Fokus og koncentration om dig selv, det giver handlekraft og overskud.

HUSK:
Hold pauser med dine krystaller fra mig. Misbrug ikke deres energier ved at bruge krystallerne konstant. De trænger til fred for at restituere fra dig og dine energier. I pauserne fra hinanden lader den op til dig. En pause efter et intensivt forløb mellem jer, må gerne vare 2-3 måneder eller mere.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.