Det er som om du har mistet hukommelsen, og samtidig kan mærke, at dit hjerte er fuldstændig.

Dit hjerte er skrumpet, og kun længsel og begær er tilbage. Du kan ikke huske hvad det er du længes efter og begærer, men følelsen jagter dig, selv om du gør alt for at komme af med den.

Du ved inderst inde at det ikke har noget med den fysiske verden du lever i i dag. Det er fra tidligere oplevelser, som du længes efter og savner.

Ensomhed og afstand fra NUet gør ondt!

Dig der har sådan en følelse af at længes og savne noget, som du ikke ved hvad er. Hukommelsen er blevet slettet fra tidligere liv, men sjælen huske og længes, og derfor er det svært at være i dette liv, lige her og nu. Det er svært at finde kærligheden og glæden i det her liv.

Du har bygget en mur op om dig, for at standse tidens gang. Fordi du vil have det du havde før, som din hukommelse ikke ved hvad er.

‘Alone in the world’ hjælper dig med at komme HELT ned i det her liv.

‘Alone in the world’ er stærk. Smør dig godt ind, inden du skal sove og land lige så stille i denne verden som det er meningen du skal.

Få fred i din venten. Få fred i dit savn. Få fred med det uvisse. Få fred i at den er god nok.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.