Når du køber denne healing, går alle pengene ubeskåret til 4 Ocean. Når du støtter dem, støtter du oprydning af affald i havet og på kyststrækninger.

Havet er din følelsesmæssige oprørske vildskab. Havet er dit brusende sind, din længsel, drømme, håb og til tider melankoli.

I dit indre følelsesmæssige dybe hav kan du ikke bunde. Det kan været hårdt konstant at holde sig oppe i den vilde strøm.

Jeg healer dine følelser med min kanal og energi. Det gør jeg bland andet med mine smukke krystaller og kort. Jeg sætter ord på hvad der sker i de forskellige chakra.

Når healingen er slut er du stadig i healing. Når du ryger ud af den, kan du til hver en tid kalde på den igen OG se den igen. Den virker lige så længe du føler du har brug for den.

Healingen renser dig, så du bliver stabil, glad, harmonisk og får overskud.

Healingen er i en streaming på Facebook. Fordi det er live, kan vi snakke sammen. Jeg svarer dig ikke ved navn, for det kan forstyrre andre.

Hold dig ikke tilbage med dine spørgsmål, ofte kan andre også få gavn af dem. Når liven er slut, svarer jeg ikke længere.

Det er vigtigt du har drukket godt med vand et oar dage op til.

Du kan være med uanset om du har prøvet det før eller er helt ny.

VIGTIGT DU LÆSER NU!!

Det her er en online peptalk & healing. Det foregår på Facebook. >> Du skal SELV anmode gruppen når du HAR afgivet din ordre, og meget gerne med det samme.) KLIK HER >>>> FACEBOOK <<<<<<<

Anmod gruppen her >FACEBOOK

Live-streamingen er på Facebook, og du kan se den lige så tosset du vil. Energien vil altid virke og være der, så du kan se den igen og igen med nye virkninger.

Hold dig ikke tilbage med spørgsmål, det er tit de andre der sidder med samme spørgsmål og er lykkelig over du spørger, så de også bliver kloge og oplyst af dig.

Måske spørger du om noget, de slet ikke vidste de man kunne få svar på, og de mangler lige netop dit spørgsmål og svar.

Du kan spørge alt det du vil, men jeg svarer kun mens jeg er live.

DATO, TID & STED
D. 20. Juni
Kl. 21:00 – 21:30
På Facebook

KLIK HER >>>> FACEBOOK <<<<<<< og anmod gruppen, når du har afgivet din ordre.