Ærkeenglen Michael er helt utrolig snakkesalig sammen med ånderne.

Han kan snakke meget i STILHED. Altså du kan høre ham og så er han dog HELT tavs. Det er det der også hedder energi-arbejde, og stilhed før storm!

Først når du er klar snakker han MEGET, det er dog ikke ensbetydende med at du kan følge med og forstår hvad han siger. Og han bliver ved! Så du får ikke fred fra ham. Når du overgiver dig til ham og har tillid, så kan du høre alt.

Han elsker opmærksomhed uanset om du vil være aktiv med ham eller ej.

Han elsker at snakke og debatere om spiritualitet, healing, ånder, hvad meningen med det hele er. Han er nysgerrig, videbegærlig, og ELSKER at blive klogere. Så I er bodies lige med det samme, for han vil med rundt og lære, smage, spørge, undres og have dybe samtaler om menneskets dybde, overflade, ligegyldigheder, melankoli, bekræftelsesyge, svagheder. OM ALT.  Vigtigst om hvordan det er at være her på jorden, kontra oppe eller nede.

På den måde lærer I hinanden om himmel og jord og verdenerne imellem.

Pisse spændende arbejde når du elsker engle og synes ånder er spændende. Spændende, berigende og oplysende når du selv synes her kan være lidt underligt her på jorden. Når du længes efter at komme hjem til der hvor du kommer fra. Når du har svært ved at være menneske.

Spændende når der er så meget af det spirituelle eller af egoet du ikke forstår.

Ha’ ham konstant med dig. Og drik ham først når I er helt færdige. Mediter gerne med ham. Eller bare sid med ham og snak. Snakken er din indre stemme, dine tanker og følelser. Gå ture med ham. Eller tag ham med på kunstudstilling, så kan han fortælle dig om en masse med at kanalisere kunst ud.

Eliksiren er IKKE brygget på alkohol.

Det er vigtigt du bruger gruppen KLIK HER så jeg kan guide dig og hjælpe dig i oprydningen.

Husk arbejdet med dine flasker ikke sker over night. Vær ikke utålmodig med energien. Forvent ikke at du blir’ fikset med det samme, uden du selv skal arbejde med følelserne.

Du behøver ikke at kunne mærke energien ud fra billedet. Er du tiltrukket af den, kalder I på hinanden. Prøv at slå forståelsen fra og arbejd med energien istedet.

Ha’ respekt. Det er magi du har med at gøre. Og det skal tages seriøst. Men dermed ikke sagt at du skal frygte virkningen og udrensningen. Prøv dig frem.

Det er terapi og spiritualitet. Den energi/krystal du falder for, kobler du dig på og bliver den selv.